Beyaz Show'un bu haftaki konukları kimler? - 9 Haziran Beyaz Show konukları

Güncelleme Tarihi:

Beyaz Showun bu haftaki konukları kimler - 9 Haziran Beyaz Show konukları
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2017 21:56

Beyaz Show'un bu haftaki konukları sevilen programın takipçileri tarafından oldukça merak konusu oldu. Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başladığı günden bu yana izleyicilere oldukça eğlenceli dakikalar yaşatan talk show programı Beyaz Show'da bu hafta birbirinden renkli isimler yer alacak. Beyaz Show'da bu hafta Türk popunun sevilen sesi Bengü, ekranların sevilen yüzleri Eser Yenenler, İbrahim Büyükak, Oğuzhan Koç ve müthiş performansıyla Funda Gürses konuk olacak.

Haberin Devamı

Sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı, sevilen talk- show programı Beyaz Show’un sezon finali için geri sayım başladı. Cuma akşamlarının bir geleneği haline gelen Beyaz Show, bu geceki bölümü ardından sezona ara verecek. Peki, sezonun kapanış konukları kimler?

"Beyaz Show"a bu hafta; yeni albümü ile Türk popunun sevilen sesi Bengü, ekranların sevilen yüzleri Eser Yenenler, İbrahim Büyükak, Oğuzhan Koç ve müthiş performansıyla Funda Gürses konuk olacak. Sempatik sunucu Beyazıt Öztürk’ün skeçlerine konuklar da katılınca kahkaha tufanı yaşanacak. Beyaz Show 9 Haziran 2017 Cuma akşamı sezon finaliyle saat 23.30'da Kanal D’de!

GEÇEN HAFTA NELER YAŞANDI?

En son 26 Mayıs’ta yayınlanan Beyaz Show’a ünlü sanatçı Sarper Semiz, sesi ile büyük beğeni kazanan isim Jehan Barbur, canlı performanslarıyla hayran bırakan grup Yol Project, müthiş yetenek Evrencan Gündüz, ünlü oyuncular Demet Özdemir ve Furkan Palalı, Dünya Şampiyonu olan Vakıfbank Kadın Voleybol Takımı konuk oldu!

Programın giriş bölümünde Beyaz, Avrupa Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu ardından Dünya Kulüpler Şampiyonası’nda da şampiyon olarak Dünya Şampiyonluğu apoleti takan Vakıfbank Kadın Voleybol Takımı’yla şampiyonluğu adeta yeniden kutladı. Güzel oyuncu Demet Özdemir ve yakışıklı oyuncu Furkan Palalı, Beyaz Show izleyicilerine gece boyu haklarında merak edilenleri aktardı. Caz ve popun başarılı isimlerinden yazar ve şarkıcı Jehan Barbur, sevilen şarkılarını Beyaz Show izleyicileri için seslendirdi. 1988 yılından bu yana müzik hayatına devam eden Yol Project de sevilen şarkılarına program boyunca yer verdi.

 

 

BAKMADAN GEÇME!