Beyaz Show konukları belli oldu mu? Beyaz Show yok mu?

Güncelleme Tarihi:

Beyaz Show konukları belli oldu mu Beyaz Show yok mu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2016 17:01

Beyaz Show konukları her hafta olduğu gibi bu hafta da yayın saatine kısa bir süre kala gündeme geldi. Ancak sevilen programın yayın akışında yer almaması, takipçilerinin kafasında soru işaretlerine neden oldu. Peki, Beyaz Show bu hafta yok mu, yayınlanmayacak mı? Yeni sezonda yenilenen formatıyla iddiasını bir kez daha ortaya koyan Beyaz Show'un bu hafta yayınlanmayacak olmasının nedeni ve son bölümde yaşananlar detayda!

Haberin Devamı

Beyaz Show programının Kanal D yayın akışında yer almaması merak uyandırdı. 20 yıldırı aşkın süredir ekranlarda yer alan programın ekranlarda olmaması, programın takipçileri arasında soru işareti yarattı. Peki,  Kanal D ekranların en çok sevilen programlarından Beyaz Show bu hafta yayınlanacak mı? Yeni sezona bomba gibi bir giriş yaparak izleyicilerine eğlenceli dakikalar yaşatan Beyaz Show bu hafta yayınlanmayacak. Sevilen programın bu sezonki ilk bölümü Berlin’de ikincisi Eskişehir’de üçüncüsü ise Zürih'ten ekranlara gelmişti. Bu sezon bambaşka bir formata giderek eğlence dozunu daha da arttıran Beyaz Show’un yeni bölümü ve konukları merak konusu oldu. Peki, bu hafta Beyaz Show'un yeni bölümü neden yok?

Yeni sezon bölümlerini yurt dışında gerçekleştirme kararı alarak büyük bir sürpriz yapan programın yayın programında değişikliğe gidildi, sevilen talk show programı artık 2 haftada bir yayınlanıyor. Peki, yepyeni içeriğiyle yeni sezonda da ses getirmeyi başaran Beyaz Show’un son bölümündeki konuklar kimlerdi?

Haberin Devamı

SON BÖLÜM KONUKLARI VE 16 ARALIK'TA YAŞANANLAR

Beyaz Show soğuk Zürih gecesini ısıttı!

Yıllardır her hafta Cuma günleri seyircisini stüdyosunda ağırlayan Beyazıt Öztürk, konukları ile birlikte Türkiye ve Avrupa’daki farklı şehirlerden sevenleri ile buluşmaya devam ediyor.

Sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı, sevilen talk- show programı "Beyaz Show"a 16 Aralık'ta Türk Pop müziğinin başarılı ismi Ziynet Sali, ünlü sanatçı Gökhan Özen, "Görümce" filminin başrol oyuncuları Gupse Özay, Buğra Gülsoy, Eda Ece ve "Okyanus" şarkısıyla listelerin altını üstüne getiren sanatçı Derya Uluğ konuk oldu. 

Aynı zamanda DJ’lik de yapan Gökhan Özen, hem söylediği şarkılarla hem de gösterdiği DJ performansıyla izleyenleri coşturdu. 

Ziynet Sali yine her zaman olduğu gibi güzelliği ve muhteşem sesiyle izleyenleri adeta büyüledi.

Senaryosunu Gupse Özay’ın yazdığı, yönetmenliğini ise Kıvanç Baruönü’nün yaptığı ve gösterime girmesinin üstünden çok zaman geçmemesine rağmen birçok rekor kıran “Görümce” filmi oyuncuları Gupse Özay, Buğra Gülsoy ve Eda Ece, hem yaptıkları espriler hem de anlattıklarıyla herkesi kahkahaya boğdular.

Haberin Devamı

“Okyanus” şarkısıyla yılın en iyi çıkış yapan şarkıcılarından biri olan Derya Uluğ, performansıyla adeta sahneyi salladı.

Almanca yazdığı ve evlilikte kültür farklılıklarını konu alan kitabıyla Almanya’da satış rekorları kıran Türk komedyen Meltem Kaptan, sempatik tavırlarıyla sahneye çıktığı ilk andan itibaren herkesi güldürdü.

“Best Model of the World” yarışmasıyla "Dünyanın En İyi Mankeni" seçilen Onur Seyit Yaran programın son bölümüne konuk oldu.

 

BAKMADAN GEÇME!