Beyaz Show bu hafta neden yok? Beyazıt Öztürk'ten Beyaz Show açıklaması

Güncelleme Tarihi:

Beyaz Show bu hafta neden yok Beyazıt Öztürkten Beyaz Show açıklaması
Oluşturulma Tarihi: Mart 02, 2018 20:17

Beyaz Show bu hafta neden yok sorusu, sevilen programın takipçileri tarafından oldukça merak edilen ve araştırılan konular arasında yer almaya başladı. Kanal D ekranlarında her hafta ayrı bir eğlence yaşatan Beyaz Show programının bu akşam kanal tarafından yayın akışından çıkartılması merak konusu olmuştu. Beyaz Show'un resmi internet adresi tarafından konuyla ilgili açıklama geldi. İşte, o açıklama.

Haberin Devamı

Kanal D'nin herkes tarafından büyük bir beğeni ve ilgiyle takip edilen talk show programı Beyaz Show'dan sevenlerine üzücü haber geldi. Her hafta cuma akşamı izleyicileriyle buluşan Beyaz Show, bu hafta Kanal D ekranlarında yayınlanmayacak. Dizinin neden yayınlanmayacağıyla ilgili programın resmi internet adresinde açıklama geldi. İşte, o açıklama.

Beyaz Show, Zeytin Dalı Operasyonu’ndan gelen şehit haberleri üzerine bu akşam yayınlanmayacak.

BEYAZ SHOW'DAN AÇIKLAMA

Hatay-Hassa bölgesinden gelen şehit haberleri nedeniyle Beyaz Show bu akşam yayınlanmayacak; yeni bölümü ile 9 Mart Cuma akşamı Kanal D ekranlarında olacaktır.

Şehitlerimize rahmet, kederli ailelerine ve milletimize başsağlığı dileriz.


Haberin Devamı

BEYAZIT ÖZTÜRK'ÜN AÇIKLAMASI

Konu ile ilgili açıklama yapan Beyazıt Öztürk “Çok üzgünüz. Tüm Türkiye’nin başı sağ olsun. Bugün yayınımızı yapmamaya karar verdik. Allah şehitlerimize rahmet, ailesi ve bizlere de sabır versin. “dedi.

Beyaz Show yeni bölümü ile 09 Mart Cuma akşamı Kanal D’de.

BAKMADAN GEÇME!