Beste Bereket kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Güncelleme Tarihi:

Beste Bereket kimdir Kaç yaşında ve nereli
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 05, 2018 15:36

Sahneye ilk adımını Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde atan Beste Bereket, o günden bu yana çok sayıda projede yer alarak geniş kitleler tarafından tanındı. Zaman zaman basında yer alan haberlerin ardından Beste Bereket'in kim olduğunu merak eden vatandaşlar da başarılı oyuncu hakkında bilgi almak amacıyla internet araştırması yapıyor. Peki, Beste Bereket kimdir?

Haberin Devamı

Sevilen oyuncu Beste Bereket'in hayat hikâyesi, mesleki kariyeri merak ve araştırma konusu oldu. 42'inci Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde "En İyi Kadın Oyuncu" ödülü de olan Beste Bereket, film ve dizi projelerinde yer almaya devam ediyor. İşte, Beste Bereket hakkında merak edilen detaylar...

BESTE BEREKET KİMDİR?

Sinema ve dizi oyuncusu Beste Bereket, 2 Temmuz 1982 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Mimar Sinan Üniversitesi Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden mezun olan Bereket, sahneye ilk adımını Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde attı. İlk ekran deneyimini "Aynalar" isimli diziyle yaşayan oyuncu, 2005’te "Aşka Sürgün" isimli dizide "Bennu" karakterini canlandırdı.

2005'te "Türev" filminde "Burcu" karakterini canlandıran Beste Bereket, filmde sergilediği performansla 42'inci Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde "En İyi Kadın Oyuncu" Ödülünü almaya hak kazandı. Yönetmenliğini Onur Ünlü’nün yaptığı 2009 yapımı “Beş Şehir” isimli filmde “Dilek” karakterini canlandırdı.

Haberin Devamı

Anadolu Kaplanı, Sessiz Fırtına, Parmaklıklar Ardında, Leyla ile Mecnun ve Doksanlar dizilerinde de rol alan Beste Bereket, 2015 yılında fotoğrafçı Serdar Önal'la dünya evine girdi. Başarılı oyuncu son olarak 'Geleceğin Starı' adlı yarışma programında oyuncu koçluğu yapmaktadır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!