Bensu Soral kimdir? Bensu Soral kaç yaşında ve nereli?

Güncelleme Tarihi:

Bensu Soral kimdir Bensu Soral kaç yaşında ve nereli
Oluşturulma Tarihi: Aralık 31, 2018 14:49

Ünlü oyuncu Bensu Soral'ın kim olduğu, kariyeri ve özel yaşamı merak konusu oldu. 'İçerde' dizisinde canlandırdığı 'Melek' karakteri ile popüler olan Bensu Soral aynı zamanda, kendisi gibi oyuncu olan Hande Soral'ın da kardeşidir. Güzel oyuncu geçtiğimiz eylül ayında iş insanı Hakan Baş'la evlenmişti. Peki, Bensu Soral kimdir? İşte, Bensu Soral hakkında merak edilen detaylar...

Haberin Devamı

23 Mart 1991 tarihinde Bursa'da dünyaya gelmiştir. Bursa'da bulunan İnegöl Anadolu Lisesi'nde öğrenim gördü. Ardından,  Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'de grafik üzerine eğitim görmeye başladı. Ablası Hande Soral'ın da desteğiyle oyunculuğa başlayan Bensu Soral, İlk defa Yol Ayrımı dizisi ile televizyon ekranlarına çıktı. Aynı zamanda 2008'de vizyona giren Vicdan dizisinin oyuncu kadrosunda yer aldı.

Boynu Bükükler isimli gençlik komedisi dizisinde ana karakterlerin biri olan Miray'ı, 2015'te ise Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde Aslı Metiner karakterini canlandırdı. 2016 yılında çekilmiş ve büyük reyting toplamış 'İçerde' adlı dizide Çetin Tekindor'un canlandırdığı "Kebapçı Celal"in avukatlığını yapan "Melek" karakterini canlandırmıştır ve bu rolle popülerlik kazanmıştır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!