Benim Adım Melek'in yeni bölüm fragmanı yayınlandı... Alpay Melek ve Halil'in peşinde!

Güncelleme Tarihi:

Benim Adım Melekin yeni bölüm fragmanı yayınlandı... Alpay Melek ve Halilin peşinde
Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 2019 21:37

Çarşamba akşamları ekranlara gelen Benim Adım Melek'in merakla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Benim Adım Melek'in 11. bölümünde, karakolda yan yana gördüğü Melek ve Halil’i kafasına takan Alpay, onların peşlerinden gidecek. Melek olup biten için Halil’den özür dilerken Alpay aralarına bomba gibi düşecek. Peki, Benim Adım Melek'in yeni bölümünde başka neler olacak? İşte, Benim Melek 11. bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

TRT1 ekranlarında yayınlanan Benim Adım Melek, 4 Aralık Çarşamba akşamı heyecanlı bir bölümle sevenlerinin karşısına çıkacak. Benim Adım Melek'in bu haftaki fragmanına, Kızının Şirhanlar’da olduğunu öğrenen Seyitali’nin Melek’e karşı vereceği tepki damga vurdu. İşte, Benim Adım Melek yeni bölüm fragmanı ve kısa özeti.

BENİM ADIM MELEK'İN YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Melek’in Şirhan konağını inleten acı feryadı en çok Halil’in ciğerini yakar. Kızının Şirhanlar’da olduğunu öğrenen Seyitali’nin Melek’e olan öfkesi katlanır. Ömer ve Defne, ailelerinin engellerine rağmen yan yana gelir. Onları yan yana gören Halil çıkacak yangının farkındadır. Karakolda yan yana gördüğü Melek ve Halil’i kafasına takan Alpay, onların peşlerine düşer. Melek olup biten için Halil’den özür dilerken Alpay aralarına bomba gibi düşer. Oğlunu evlendirip Melek’in hayatından uzak tutmayı kafasına koyan Cumali’yi ortak handa ziyaret eden kişi, sözleriyle iki aileyi tekrar yüz yüze getirir.

Haberin Devamı

 

BAKMADAN GEÇME!