Bana Sevmeyi Anlat final mi yapıyor?

Güncelleme Tarihi:

Bana Sevmeyi Anlat final mi yapıyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2016 17:37

Bana Sevmeyi Anlat’ın final yapacağı haberleri dizinin takipçilerini üzdü. Başrollerini Kadir Doğulu ile Seda Bakan'ın paylaştığı "Bana Sevmeyi Anlat" dizisinin aralık ayı sonunda ekrana veda edeceği haberlerine açıklama geldi. Peki, iddialar doğru mu? Bana Sevmeyi Anlat final mi yapıyor? İşte, iddialara gelen yanıt ve entrika dozu yüksek dizinin yeni bölümünde yaşanacaklar!

Haberin Devamı

Bana Sevmeyi Anlat bu kez final haberleriyle gündeme geldi. Dizinin takipçilerinin Bana Sevmeyi Anlat final mi yapacak? Sorularına yanıt, Fox yetkililerinden geldi. Yetkililer dizinin çekimlerinin devam ettiğini, şu an için yayından kalkmasının söz konusu olmadığını belirtti. Peki, final iddialarının asıl olduğunun netleşmesiyle birlikte takipçilerinin yüzünü güldüren Bana Sevmeyi Anlat’ın pazartesi günü ekrana gelecek olan 16. bölümünde neler yaşanacak? İşte, yeni bölümden ilk görüntüler ve sürpriz detaylar!

BANA SEVMEYİ ANLAT YENİ BÖLÜMDE YAŞANACAKLAR?

Kadir Doğulu ile Seda Bakan'ın paylaştığı dizinin bu haftaki bölümünde Alper ve Engin yüzleşmesinde Alper beklemediği bir tepkiyle karşılaşır. Bu durum Ezgi ve Leyla arasında gerilime neden olur. Onur’un Çiçek’i almasıyla deliye dönen Berna taktik değiştirir, hem Onur’la hem de Leyla ile ilgili yeni planları vardır. Eylül, Burak’a haksızlık ettiğini düşünürken, Burak Simge’nin tuzağına düşer. Haşmet ise kilit isme ulaşmıştır, Alperler için tehlike çanları çalmaktadır. 

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Leyla ile Alper Haşmet gözaltına alındığı için mutludur. Fakat gözden kaçırdıkları şey Haşmet’in yaş tahtaya basmayacağıdır. Ezgi ise Engin’i uyarmak için harekete geçer ancak geç kalmıştır… Alper ve Leyla aşklarının önlerindeki engeli aşmaya çabaladıkça daha da köşeye sıkışmaktadır. Canan yaptığı araştırmada Leyla’nın kızı olduğunu öğrenir. Bundan sonraki hamlesi için cesarete ihtiyacı vardır. Berna, Onur’dan kurtulmak istese de Onur’un saplantılı aşkı başına bela olacaktır.

 

BAKMADAN GEÇME!