Bana Sevmeyi Anlat final bölümünde neler yaşandı?

Güncelleme Tarihi:

Bana Sevmeyi Anlat final bölümünde neler yaşandı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 31, 2017 09:11

Başrollerini Seda Bakan, Kadir Doğulu ve Mustafa Üstündağ'ın üstlendiği 'Bana Sevmeyi Anlat dün akşam final bölümüyle ekran macerasını tamamladı. Finali 22. bölümüyle yapan Bana Sevmeyi Anlat'ın son karelerinde Alper'in bıçaklandığı anlar nefeslerin tutulmasına neden oldu. Peki, Alper ve Leyla'nın öyküsü nasıl bitti? İşte, Bana Sevmeyi Anlat final bölümünde yaşananlar!

Haberin Devamı

Yaz sezonun başlayan Bana Sevmeyi Anlat ekrana veda etti. Seda Bakan, Kadir Doğulu ve Mustafa Üstündağ'ın başrollerini paylaştığı Bana Sevmeyi Anlat 22. son bölüm ile dün akşam ekrana geldi.Bana Sevmeyi Anlat'ı final bölümünde; Alper tutuklu yargılanacaktır, cezaevine gönderilir. Leyla’ya öfkelidir, Leyla kolay yolu seçmiş ve vazgeçmiştir. Canan, Ayla’yı susturmak için her istediğini yapmaya hazırdır. Leyla şu an gerçekleri kaldıracak güçte değildir. Engin, Haşmet’in arkasından iş çevirmenin bedelini ödeyecektir. Haşmet ya Ezgi ya Alper diyerek onu köşeye sıkıştırır. Engin de teslim olur Haşmet’e... Leyla ise nikah masasına oturmadığı sürece Ezgi hayatta kalamayacaktır. Leyla sevdiklerinin hayatta kalması pahasına kendi hayatını Haşmet’in ellerine teslim etmektedir. Düğün günü yaşanacaklar ise kimin kazanan olduğunu gösterecektir.

Haberin Devamı

Bana Sevmeyi Anlat final bölümünde neler yaşandı

Seda Bakan, Bana Sevmeyi Anlat'ın final yaptığını Instagram sayfasından duyurdu."Çok güzel anılar, iyi arkadaşlıklar ve önemli deneyimler kazandığım dizimiz 'Bana Sevmeyi Anlat' final bölümüyle Pazartesi ekrana gelecek. Çalışan, çeken, izleyen, emek veren herkese çok teşekkürler... sizi seviyorum..." Seda Bakan ardından da tüm ekibin yer aldığı veda fotoğrafını hesabında paylaştı.

Bana Sevmeyi Anlat final bölümünde neler yaşandı

BAKMADAN GEÇME!