Bana Sevmeyi Anlat 10. bölüm fragmanında Alper'i şaşırtan haber

Güncelleme Tarihi:

Bana Sevmeyi Anlat 10. bölüm fragmanında Alperi şaşırtan haber
Oluşturulma Tarihi: Kasım 04, 2016 16:13

Bana Sevmeyi Anlat 10. bölüm fragmanıyla yine çok konuşulacak sahnelerin sinyalini verdi. Bu akşam ekrana gelecek olan yeni bölümde Alper, herkesin hayatını değiştirecek bir karar almanın eşiğini geliyor. Planların tıkır tıkır işlediğini düşünen Haşmet köşeye sıkışacak. Bana Sevmeyi Anlat 10. bölüm fragmanı ve yeni gelişmelerden detaylar haberimizde!

Haberin Devamı

Bana Sevmeyi Anlat 10. bölüm fragmanı ile takipçilerini heyecanlandırdı. Leyla oğluna kavuşmanın mutluluğunu yaşarken Alper, herkesin hayatını değiştirecek bir karar almanın eşiğini geliyor. Peki Alper'in şahit olduğu olay ne? Bana Sevmeyi Anlat'ın yeni bölümünde Haşmet'in yeni planları ne olacak? Bana Sevmeyi Anlat 10. bölüm fragmanı ve yeni gelişmelerden detaylar haberimizde!

Başrollerini Kadir Doğulu, Seda Bakan, Mustafa Üstündağ ve Dolunay Soysert'in paylaştığı Bana Sevmeyi Anlat’ın bu hafta ekrana gelecek bölümünde Alper’in gizemli buluşması tüm dengeleri değiştirecek bir sürecin başlangıcı olur. Verdiği karar sadece kendisini değil, etrafındaki herkesi de çok etkileyecektir. Hiçbir şeyden haberi olmayan Leyla ise oğluna kavuşmuş olmanın mutluluğunu yaşamaktadır. Planının tıkır tıkır işlediğini düşünen Haşmet’i ise kötü bir sürpriz beklemektedir. Diğer cephede ise Onur ve Engin arasında bir kriz çıkar. Karşısında Onur’u gören Engin için artık hesaplaşma vakti gelmiştir.  Bana Sevmeyi Anlat 10. Bölümünde yaşananlardan sonra artık herkes atacağı adımı bir kere daha tartmak zorunda kalacaktır. 

Haberin Devamı

BANA SEVMEYİ ANLAT'DA SON YAŞANLAR

Leyla ve Alper'in yakınlaşması tüm dengeleri alt üst etti. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Kendileriyle hesaplaşan ise yalnızca Leyla ve Alper değildi, Canan’ın gördüklerinden sonraki hesabı da farklı oldu. Olan bitenden habersiz olan Haşmet ise kurduğu oyunun işe yarayacağı düşüncesi ile Leyla ile gelecek planları kurdu. Öte yandan Alper’in Leyla ile ilgili kararı Engin’in sürpriz hamlesi sonrası değiştirdi. Leyla ve Alper farkında olmadığı bir olayın içine düştü. Canan tarafından oyuna gelen ikili Haşmet’in olup biteni görmesi ile ortalık karıştı.

BAKMADAN GEÇME!