Bahtiyar Ölmez 16. bölüm fragmanında Bahtiyar kardeşini kurtarmaya çalışıyor

Güncelleme Tarihi:

Bahtiyar Ölmez 16. bölüm fragmanında Bahtiyar kardeşini kurtarmaya çalışıyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 02, 2018 18:07

Bahtiyar Ölmez yayınlanan 16. bölüm fragmanında izleyiciler oldukça hareket dakikalar yaşayacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde Bahtiyar kardeşini kurtarmak telaşındadır. Ancak bu hiç de kolay olmayacaktır. İşte, Bahtiyar Ölmez dizisinin yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Bahtiyar Ölmez dizisi yayınlanan yeni bölüm fragmanıyla izleyicilerine keyifli ve eğlenceli dakikalar yaşatacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde Fuat, Caner'in oyununu ele geçirmiş ve yeniden formatlamıştır. İşte, Bahtiyar Ölmez dizisinin yeni bölüm fragmanı.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Bahtiyar kardeşini kurtarmak telaşındadır. Ancak bu hiç de kolay olmayacaktır. Öte yandan Fuat, Caner'in oyununu ele geçirmiş ve yeniden formatlamıştır. Kurbanlar arasına Handan ve Tahir de eklenmiştir. Bahtiyar, Aylin, Anıl ve Memduh telaşla Nuran ve Tahir'i kurtarmaya çalışır. Ancak Bahtiyar bunun için büyük bir fedakarlık yapmak zorundadır. Bahtiyar'ın kardeşi ve Tahir için yaptığı mücadele, onu her adımında Aylin'den uzaklaştıran bir serüvene dönüşür. Bu serüvenin sonunda Bahtiyar, Aylin'e geri dönülemez bir itirafta bulunur…

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!