Badem Şekeri 2 oyuncuları kimler? Film nerede çekildi?

Güncelleme Tarihi:

Badem Şekeri 2 oyuncuları kimler Film nerede çekildi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 25, 2019 12:38

Badem Şekeri filminin devamı niteliğinde çekilen Badem Şekeri 2, beyaz perdenin ardından televizyonda izleyici karşısına çıkıyor. Yönetmen koltuğunda Aydın Bulut'un oturduğu film, hem oyuncu kadrosu hem de çekildiği yer ile ilgili merak konusu oldu. Peki, Badem Şekeri 2 oyuncuları kimler? Badem Şekeri 2 filmi nerede çekildi? İşte, filmle ilgili bazı bilgiler.

Haberin Devamı

Badem Şekeri’nin devam filmi beyaz perde ardından televizyon izleyicileriyle buluşuyor. Eğlenceli konusuyla sinemaseverlerin ilgisini çeken Badem Şekeri’nin 2’nci filminde Doktor Mehmet ve Ayşe’nin yeni sınavı anlatılıyor. Peki, Badem Şekeri 2 nerede çekildi, oyuncu kadrosunda kimler var?

‘Badem Şekeri 2'nin senaryosu Alper Erze'nin imzasını taşırken, yönetmen koltuğunda ise Aydın Bulut oturuyor. Alper Saldıran’ın Mehmet Doktor’u, Burcu Özmer’in ise Ayşe’yi canlandırdığı Badem Şekeri 2’de ikiliye Mehmet Atay, Burcu Altın, Selçuk Veysel Zurnazanlı, Hayati Akbaş ve Eyşan Özhim eşlik ediyor. Genç ve deneyimli isimlerin ortak projesi olan Badem Şekeri’nin 2’ncisinin çekimleri ağırlıklı olarak Çanakkale’de gerçekleşti. 

BADEM ŞEKERİ 2 KONUSU

Ayşe’nin halasını iyileştirdikten sonra doktor olan Mehmet’in ünü herkese yayılır. Şifa arayan herkes namı değer Badem Şekeri’nin kapısını aşındırmaya başlar. Tüm bu telaşa içinde Ayşe ve Mehmet’in birbirlerine olan aşkı iyice gün yüzüne çıkmaya başlarken aralarına çok büyük bir engel girer. Civar köylerin okumuş, görmüş ağası Ziver bey Ayşe’ye tutulur. Aralarındaki tek engel olarak doktoru gören Ziver bey, Muhtar Bahri’nin de yardımıyla Doktor Şeker’e çok büyük bir oyun oynar. Bu oyun Ayşe ile Mehmet’i ayırdığı gibi Mehmet’in hayatını tümden karartacak bir oyundur.

 

BAKMADAN GEÇME!