Babamın Günahları dizisinin son bölümünde şoke eden dakikalar yer aldı! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Babamın Günahları dizisinin son bölümünde şoke eden dakikalar yer aldı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 17, 2018 23:27

Babamın Günahları dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Babamın Günahları'nda heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde tam da küçük kızının hayatını kurtaracağım derken tuzağa düşürülen Ozan, Zümrüt’ü öldürmekle suçlandı. Sorgusunda ısrarla yapmadığını söylese de olay yerinde suçüstü yakalanmıştı. Peki, son bölümün bitmesinin ardından Babamın Günahları dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Babamın Günahları dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine nefes kesen dakikalar yaşattı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Ozan’ı yakalayan polis Yeşim’in nişanlısı Reha'ydı. Gerçekte kim olduklarını bilmeden, daha ilk görüşte birbirlerinden nefret etmişlerdi. Peki, son bölümün bitmesinin ardından Babamın Günahları dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Babamın Günahları dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Tam da küçük kızının hayatını kurtaracağım derken tuzağa düşürülen Ozan, Zümrüt’ü öldürmekle suçlanır. Sorgusunda ısrarla yapmadığını söylese de olay yerinde suçüstü yakalanmıştır, tüm deliller aleyhinedir. Bu da yetmezmiş gibi, Ozan’ı yakalayan polis Yeşim’in nişanlısı Reha’dır. Gerçekte kim olduklarını bilmeden, daha ilk görüşte birbirlerinden nefret etmişlerdir. Ozan suçsuzluğunu haykırsa da kimse masum olduğuna inanmaz. Ferruh’un emriyle adamları Ozan’ı öldürmeye kalkınca, Ozan Ferruh’un kendisini yaşatmayacağını anlar. Ölürse küçük kızı da ölecektir. Ne olursa olsun bu kez sözünü tutmalı Yeşim’i ve Zeyno’yu hayal kırıklığına uğratmamalı, hayatta kalıp kızını kurtarmalıdır!

BAKMADAN GEÇME!