Babamın Günahları dizisinin ilk bölümünde neler yaşandı? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Babamın Günahları dizisinin ilk bölümünde neler yaşandı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 10, 2018 23:33

Babamın Günahları dizisi bu hafta yayınlanan ilk bölümüyle ekranlara merhaba dedi. Ekranların yeni dizisi Babamın Günahları'nda heyecan doruktaydı. Dizinin yayınlanan ilk bölümünde hikaye Ozan’ın (Kadir Doğulu) geçmişinde Ferruh’un (Mustafa Uğurlu) işlediği bir cinayeti sevgilisi Yeşim’e (Melisa Sözen) zarar gelmemesi adına üstlenmesi ile başladı. Peki, ilk bölümün ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Ekranların yeni dizisi Babamın Günahları yayınlanan ilk bölümüyle izleyicilerine oldukça aksiyon dolu dakikalar yaşattı. İlk bölümüyle izleyicilerden oldukça büyük beğeni toplayan Babamın Günahları dizisinin yeni bölümünde neler yaşanacağı merak ediliyor. Peki, Babamın Günahları dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Babamın Günahları dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

Yönetmenliğini Abdullah Oğuz'un üstlendiği “Babamın Günahları”, oyuncu kadrosuyla da oldukça iddialı geliyor…Başrollerinde Kadir Doğulu ve Melisa Sözen yer alırken, ikiliye Mustaya Uğurlu, İsmail Demirci, Mehrnoush Esmaeilpour, çocuk oyuncu Gökçen Bilge Çiftçi eşlik ediyor.

Haberin Devamı

Zeyno’nun yaşaması Ozan’ın ölümsüzlüğüne bağlı

Hikaye Ozan’ın (Kadir Doğulu) geçmişinde Ferruh’un (Mustafa Uğurlu) işlediği bir cinayeti sevgilisi Yeşim’e (Melisa Sözen) zarar gelmemesi adına üstlenmesi ile başlar. İşlemediği bu suçu üstlenmesi Ozan ve Yeşim’i farklı geleceklere sürüklerken Ozan bir kızı olduğundan habersiz yıllar geçirir. Yeşim, Zeyno’ya yapılacak ilik tedavisi için yıllar sonra Ozan’ın karşısına çıkar. Hayat ile ilgili en ufak bir beklentisi olmayan Ozan’ın hayatına Zeyno bir ışık demeti olarak düşer. Zeyno’nun hayatı Ozan’ın ellerindedir, ilik nakli için yaralanmaması gerekmektedir. Kızına ilik nakli yapabileceğini öğrendiği gün ise Ozan kendini yine işlemediği bir cinayetin faili olarak bulur. Fakat bu sefer kendisini feda edemeyeceği bir sebebi vardır...Kızı Zeyno.

BAKMADAN GEÇME!