Babam ve Ailesi son bölümün ardından 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Babam ve Ailesi son bölümün ardından 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2016 23:13

Babam ve Ailesi bu akşam yayınlanan son bölümüyle izleyenleri ekran başına kilitledi. Ekranların sevilen dramatik dizisi Babam ve Ailesi, yeni bölümüyle haftaya pazartesi ekranlarda olacak. Sevilen dizinin son bölümünde yaşanan gelişmeler izleyenleri şoke etti. Babam ve Ailesi son bölümde Kadir ve Nilgün, Ahmet'in ölüm haberi ile yıkılıyor. Üstelik Macide, Kadir'i köşeye sıkıştırmış olmanın zevkini sonuna kadar çıkarır. İzleyiciler son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı için arama yaptılar. Peki, Babam ve Ailesi 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Babam ve Ailesi dizisinin yayınlanan son bölümünde Kemal'in başına bir sürü iş açan Macide, artık çıkardığı bu sıkıntıların meyvesini toplamaya başlamaktadır. Başından geçen kötü olaylara rağmen Kadir, yıkılmamış ayakta kalmayı başarmıştır. Tarık ve Hasret'in nasıl tanıştığını öğrenmek isteyen Mert, içinde beslediği endişeleri rafa kaldırmak için harekete geçmiştir. İşte tüm bunların yaşandığı son bölümün ardından diziseverler yeni bölüm fragmanı için arama yaptılar. Peki, Babam ve Ailesi 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Babam ve Ailesi 13. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Kadir ve Nilgün, Ahmet'in ölüm haberi ile yıkılmışlardır. Üstelik Macide, Kadir'i köşeye sıkıştırmış olmanın zevkini sonuna kadar çıkarır. Ancak Kadir, öyle kolay vazgeçecek gibi değildir. Nilgün ve İbrahim, Kadir'in planına yardım ederler. Bu esnada Macide, yönetim kurulu başkanlığına seçilir. Hasret'se, Tarık yüzünden yaşadığı kötü şeyleri unutmaya çalışmaktadır. Bu esnada Mert'in yaşananlarla ilgili kuşkuları vardır; Tarık ve Hasret'in nasıl tanıştığını öğrenmeye karar verir. Suzan'sa, Tamer'den ve Macide'den arka arkaya darbeler yemiştir. Kemal cephesinde ise, tüm aileyi umutlandıracak bir gelişme olur. Ancak, Macide'nin bu konuda bir planı vardır. Kemal, yeni öğrendiği korkunç gerçekler karşısında ne yapacak? 

Haberin Devamı

11. BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Kadir'i, yeni iş yerinde bir sürpriz beklemektedir.

Hasret, Tarık'la yeniden karşılaşır. Tarık, Hasret'e iş teklif eder. Hasret, tam her şey yoluna giriyor diye düşünmeye başlamıştır ki kötü bir sürprizle karşılaşır. Üstelik yardımına hiç ummayacağı insanlar koşacaktır.

Nilgün, Ahmet'ten şirkette olanlar ve Kemal'in üzerine görünenlerle ilgili yardım ister. Bu esnada Fadıl'la Macide'nin ortaklığı iyiden iyiye pekişir. Ahmet, kimsenin ummadığı sırlara ulaşır. Peki bu sırlar Kemal'in işine yarayacak mıdır?

BAKMADAN GEÇME!