Babam ve Ailesi son bölümde Macide bunu kendisine yediremiyor! 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Babam ve Ailesi son bölümde Macide bunu kendisine yediremiyor 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 22, 2016 09:38

Babam ve Ailesi son bölümü takipçilerde derin duygular uyandırdı. Bu hayatta sadece çocuklarının mutluluğu için var olan bir annenin gururunu kırma girişimlerinde bulunan Macide, bu uğurda elinden geleni ardına koymamaktadır. Kemal'den uzak durması için Nilgün'e para teklif eden Macide, Babam ve Ailesi son bölümünde ağzının payını alıyor. Kendisinin sadece Kemal'in serbest bırakılmasını istediğini, parayla pulla işinin olmadığını söyleyen Nilgün, bu sözleriyle Macide'yi yaralamayı başarır. İşte Babam ve Ailesi 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusunun cevabı ve son bölüm detayları

Haberin Devamı

Babam ve Ailesi son bölümü aşk ve para arasındaki çekişmenin sonucunu izletecek. Kurduğu planlar sorunsuz işleyen Macide, Nilgün'ü saf dışı bırakmak için harekete geçer. Nilgün'ün ise amacı Aziz'i öldüren Kemal'in hapisten çıkarılmasıdır. Bunun için harekete geçen kederli anne, Babam ve Ailesi son bölümünde Macide'nin kapısına gider. İstediğini elde eden Macide, Nilgün'e aileyi terk etmesi için para teklif eder. Fakat Nilgün bunu iğneleyici bir dille kabul etmez. Bunun üzerine Macide aynı teklifi Kemal'e yapar. İşte tüm bunların yaşanacağı Babam ve Ailesi son bölümü ve 11. bölüm fragmanı 

Babam ve Ailesi yayınlanan yeni bölümünde için heyecan dorukta. Kanal D ekranlarının aksiyon seviyesi oldukça yüksek olan dizisi Babam ve Ailesi yeni bölümüyle pazartesi akşamı ekranlara geldi. İzleyenleri şoka uğratan dizinin yeni bölümünde yaşanan Macide rüzgarı herkesi ekran başına kilitledi. Yeni bölümde hesaplar yapan Macide'nin Nilgün'e karşı planlarını Suzan ile ortaklaşa yapmak istemesi, Suzan tarafından endişeye neden olmuştur. Kemal'in yokluğunda aile iyice parçalanır. 

Haberin Devamı

BABAM VE AİLESİ SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Kemal ve Aziz’in çatışmanın sonucunda, ortaya büyük bir kaos çıkar. Nilgün ve çocuklar perişan bir haldedirler ve Macide yaşanan her şeyden Nilgün’ü sorumlu tutmaktadır. Macide’nin dindirilemeyen öfkesinin faturası, Nilgün ve çocuklarına kesilecektir; arka arkaya kötü sürprizler onları beklemektedir.

Bu esnada Fadıl, Macide’yi şaşırtmaya devam eder. Suzan ise Macide’nin tanımadığı yüzünü görmüş olmanın şoku içerisindedir. Mert ve Çiçek ise olan bitene anlam verememektedir. Macide, Kemal’in hiç beklemediği bir çıkış yapacak ve onu imkansız bir seçime zorlayacaktır.

BABAM VE AİLESİ ÖNCEKİ BÖLÜMÜNDE YAŞANANLAR VE 4 DAKİKADA ÖZETİ

Babam ve Ailesi son bölümünde neler yaşanmıştı; Suzan ve Nilgün’e, Kemal’in çocuklarından birini seçtiğine dair haber gelir. İki kadın Kemal’le birlikte seçtiği oğlunu almak için söylenen adreste buluşurlar. İçerde çocuklardan sadece biri vardır. Kemal, ısrarla kendisinin seçim yapmadığını söylemesine rağmen ne yazık ki Kemal’e inanmak kolay değildir.

Haberin Devamı

Kemal, Aziz polis tarafından tutuklanıncaya kadar güvenlikleri için bütün ailesinin aynı evde kalmasını ister. Böyle bir durumda aynı çatı kalmak hiç te kolay olmayacaktır. Tam sular durulmuşken İpekçi Malikanesi’nde yaşanan sürpriz bir olay ise tüm taşları yerinden oynatarak herkesin hayatını etkileyecektir. Babam ve Ailesi son bölüm özetini dakikada aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

BAKMADAN GEÇME!