Azize son bölüm tam hali haberimizde - Azize son bölüm kesintisiz izle

Güncelleme Tarihi:

Azize son bölüm tam hali haberimizde - Azize son bölüm kesintisiz izle
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2019 11:04

Azize son bölümünü kaçıran dizi takipçileri internet üzerinden araştırma yapıyor. Kanal D ekranlarının entrika yüklü dizisi Azize 26 Kasım Salı günü 2. bölümüyle ekranlardaydı. Yeni dizinin son bölümünde heyecan yüklü gelişmeler vardı. İşte, Azize ve Kartal arasında nefes kesen anların olduğu, Balkan'ın yaşadığını ortaya çıktığı Azize son bölüm tam hali...

Haberin Devamı

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Azize, 26 Kasım Salı günü 2. Bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Bir intikam öyküsünü anlatan Azize’nin son bölümüne Azize ve Yıldız’ın ortaklığı damga vurdu. Finalde ise Balkan’ın yaşadığı ortaya çıktı. Son gelişmeleri kaçıran dizi takipçileri Azize son bölümünü izlemenin yollarını arıyor. İşte, Azize 2. bölüm tam hali…

Sahneleriyle sosyal medyaya damga vuran Azize son bölümüne haberimizde yer verdik. Aşağıda yer verdiğimiz videoya tıklayarak Azize 2. bölümü kesintisiz izleyebilirsiniz. 



SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Azize'nin Balkan'ı bıçakladığı anda başına silah dayanır. Silahı Azize'nin başına dayayan ise Balkan'ın karısı Yıldızdır. Azize korku dolu anlar yaşarken, Okan komiser Alpanların evine baskın yapar. Kartal'ı almak isteyen Okan, karşısında İskender Alpan'ı bulur. Alpanlar ve Okan komiser yıllar sonra bir kez daha karşı karşıya gelir. Okan'ın silahı Kartal'a kaldırmasıyla herkesin yüreği ağzına gelir. Azize ise bir şekilde Yıldız'dan kurtulmayı başarır. Yıldız, elinde silahla Azize'nin izini sürer. Tam bu sırada Balkan'ın kanlar içinde yerde yattığını gören Alpanlar büyük panik ve korku yaşar. Okan ise Balkan'ı bıçaklayanın Azize olduğunu tahmin eder ve Alpanlardan önce Azize'yi bulmalıdır.

Azize ailesine yapılanların hesabını sormuştur. Ama sıkışıp kalmıştır. Yıldız, kurduğu planla Azize'nin üzerinden dikkatleri çekmeye çalışır. Azize ise Alpanlardan kaçıp kardeşi Yiğit'e kavuşmak ister. Kartal ise Balkan'ın başına gelenlerden dolayı evdeki tek yabancı olan Azize'den şüphelenir. Azize ise Kartal'dan kurtulmanın yollarını arasa da Alpanların evinde sıkışıp kalır. Böylece Azize Alpanların kendi içlerindeki büyük sırları öğrenerek tüm taşları yerinden oynatacaktır.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!