Boxun Yıldızları Aycan Demirci kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Boxun Yıldızları Aycan Demirci kimdir
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2017 19:19

Aycan Demirci bu kez Boxun Yıldızları yarışmasıyla gündeme geldi. Daha önce Gardırop Yarışmasında boy gösteren Aycan Demirci'nin kim olduğu, yaşı, kariyeri gibi konular gündeme geldi. Peki, Aycan Demirci kimdir kaç yaşındadır?

Haberin Devamı

Aycan Demirci, Boxun Yıldızları yarışmasında merak edilen isim oldu. Yarışmaya katılımıyla birlikte yakından takip edilen Aycan Demirci, araştırılan ismi oldu. Peki, Aycan Demirci kimdir kaç yaşındadır?

Aycan Demirci, Boxun Yıldızları yarışmasına katılımının ardından araştırılan isim oldu. Modellik yapan ve instagram paylaşımlarıyla dikkat çeken Aycan Demirci, sorgulanan isimler arasında yer alıyor. Peki, Aycan Demirci kimdir, kaç yaşındadır?

Aycan Demirci, 1996 yılında İstanbul'da doğdu. Gardırop Savaşları yarışmasının birinci ve ikinci sezonunda yer alan isimlerden biri olan Aycan Demirci diğer isimlerle yaşadığı polemiklerle dikkatleri üzerine çekmişti. Alışveriş için ayda 13 bin lira harcadığı dönemler olduğunu belirten Aycan Demirci’nin bu açıklaması herkesi çok şaşırtmıştı. Bir süre modellik yapan güzel yarışmacı, İnstagram fotoğrafları ile de dikkat çekiyor.

 

BAKMADAN GEÇME!