Ayça Tekindor kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Ayça Tekindor kimdir
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2018 11:36

Ayça Tekindor, son günlerde magazin gündeminde ismi çokca anılan ünlüler arasında yer almaktadır. Bir zamanların popüler şarkısı 'Yıkılıyo'nun sahibi olan Ayça Tekindor, birçok single ve albüme de sahiptir. Peki, Ayça Tekindor kimdir kaç yaşındadır? İşte, ünlü isim hakkında bazı bilgiler

Haberin Devamı

Ayça Tekindor, 23 Haziran 1972 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Mimar Sinan Üniversitesi Keman Bölümü mezunu olan Ayça Tekindor, Okul bittikten hemen sonra vokalistliğe başlamış ve Yeşim Salkım gibi birçok sanatçının vokalistliğini üstlenmiştir.

O dönemlerde gelen bir televizyon teklifini değerlendiren Ayça Tekindor, "Ça Ça Ça Ayça" ismindeki programda VJ'lik yapmıştır.

Okan Bayülgen'in programı Zaga'da skeçlerde yer almış ve ardından dizi kariyerine adım atmıştır.

Bir şeker firmasının seri reklamlarında, Mehmet Ali Erbil ile “Büyümüş de Küçülmüş” adlı dizide, Küba'da çekilen ve başrolünü Ferhan Şensoy'la paylaştığı ''Şans Kapıyı Kırınca'' adlı filmde oynayan Ayça Tekindor, TRT'de ''Dördüncü Duvar'' adında bir çocuk yarışma programı sunmuştur.

Haberin Devamı

2004 yılında ilk albümü ''Yıkılıyo'' ve 2015 yılında ''Çekicek Kulaklarımı'' albümü piyasaya çıkmıştır.. 2007 yılında Mete Özgencil'le çalıştığı ''Ciddiyete Davet'' adlı albümü, 2009'da ise ''Ayça'' isimli single çalışması müzikseverlerle buluşmuştur. Ayça Tekindor'un son olarak Yerse isimli single'ı 2010 yılında dinleyicileriyle buluşmuştur.

Ayça Tekindor, Çetin Tekindor'un öz yeğenidir.

BAKMADAN GEÇME!