Aybuke Pusat kimdir? Söz dizisinin Bahar’ı ölecek mi?

Güncelleme Tarihi:

Aybuke Pusat kimdir Söz dizisinin Bahar’ı ölecek mi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 11, 2018 10:43

Aybuke Pusat, dizisi hakkındaki iddialarla gündeme geldi. Baş karakterlerden Bahar’ı canlandıran Aybüke Pusat'ın diziye veda edeceği ve yeni sezonda Hande Erçel'in diziye dahil olması için teklif götürüldüğü iddia edildi. Peki Aybuke Pusat kimdir? Söz dizisinin Bahar’ı ölecek mi?

Haberin Devamı

İlk olarak bir döneme damga vuran Medcezir dizisinde görülen Aybuke Pusat, 20 Mayıs 1995 yılında Ankara 'da dünyaya geldi. Küçük yaşlarda dans ve piyano eğitimi alan Aybuket Pusta, Hacettepe Üniversitesi, Ankara Devlet Konservatuarı Bale Bölümünü kazandı. Meslek olarak uzun bir süre balerinliği tercih ettikten sonra katıldığı güzellik yarışmasıyla hayatı değişti.

2014 yılında düzenlenen Elidor Miss Turkey Güzellik Yarışması 3. Seçilen Aybüke Pusat, güzelliğiyle dizi ve film yapımcılarını peşine taktı. Başrollerini Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy'un paylaştığı Medcezir ile dikkatleri üzerine çekti. Aybuket Pusat’ın asıl ününü kazandıran ise 2017 yapımı Söz dizisi oldu. Bu dizide Tolga Sarıtaş, Serhat Kılıç ve Mehmet Özgür gibi isimlerle başrolü paylaşan Aybuke Pusat, Doktor Bahar karakteri geniş bir kitleye ulaştı. İlk sezonda performansıyla tam not alan Aybuke Pusat’ın ikinci sezonda devam edip etmeyeceği ise belirsiz.

 

BAKMADAN GEÇME!