Avlu dizisinin son bölümünde neler yaşandı? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Avlu dizisinin son bölümünde neler yaşandı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2018 23:19

Avlu dizisi ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine şoke eden dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Deniz şüphelerinin yersiz olmadığını çok acı bir şekilde gördü, korktuğu başına geldi. Son bölümün bitmesinin hemen ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Avlu dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Avlu dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine gerilim dolu dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Deniz'in, sahip olduğu en değerli kişiye, Ecem’e verilen bu zararı kimsenin yanına bırakmaya niyeti yoktu. Son bölümün bitmesinin hemen ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Avlu dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Avlu dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Deniz şüphelerinin yersiz olmadığını çok acı bir şekilde gördü, korktuğu başına geldi. Sahip olduğu en değerli kişiye, Ecem’e verilen bu zararı kimsenin yanına bırakmaya niyeti yoktu. Üstelik yaşanan bu olay Deniz için olduğu kadar cezaevi yönetimi için de bardağı taşıran son damla oldu. Tedaviye olumlu cevap veren Ecem, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı ancak Alp’in ellerinden kurtulamadı.

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!