Avlu dizisi ne zaman başlayacak? Avlu oyuncu kadrosu ve konusu

Güncelleme Tarihi:

Avlu dizisi ne zaman başlayacak Avlu oyuncu kadrosu ve konusu
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2018 13:12

Tanıtımları ekranlarda dönmeye devam eden Avlu dizisinin yayın tarihi belli oldu. Bir hapishane dizisi olan Avlu’nun oyuncu kadrosunda Demet Evgar, Ceren Moray, Nursel Köse ve Kenan Ece gibi isimlerin yer alıyor. Peki şiddet sahneleri ön plana çıkan Avlu dizisi ne zaman başlayacak?

Haberin Devamı

Avlu dizisinden tarih bilgisi geldi. koltuğunda İftarlık Gazoz, Dondurmam Kaymak gibi başarılı projelere imza atan Yüksel Aksu’nun oturduğu Avlu dizisi , hayata dokunan hikayesi ve usta oyuncu kadrosu ile “Avlu” 29 Mart Perşembe 20.00'de ekran macerasına başlayacak. Uzun süredir ekranlardan uzak olan Şebnem Dönmez, Avlu’yla sevenleri ile buluşuyor. Dönmez, Hapishane müdürü Nihal karakterine hayat verecek.

Koca bir ömrü dört duvar arasına sıkıştırmış kadınların; bu kadınların mutluluk, hüzün, umut, arkadaşlık ve düşmanlıklarının hikayesine odaklanan Avlu, özgürlüğünden vazgeçmek zorunda kalan bu kadınların 3.sayfa haberlere yansımayan, mutsuzluğun acı ile yarıştığı Karakuyu’da kendi düzen ve kendi hukuklarına karşı verdikleri yaşam mücadelesini konu alıyor.
Hikayemiz, uzun süredir şiddet gördüğü eşini vurduğu iddiasıyla tutuklanan Deniz’le ( Demet Evgar) başlar. 

Haberin Devamı

Deniz’le beraber cezaevini öğrenir, Deniz’le beraber içerideki ağaları, onları temizlemek isteyen yönetimi, bin bir çeşit mahkûmu, gardiyanı hatta cezaevinde doğmuş, parmaklıkların dışını hiç görmemiş çocukları tanırız…

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!