ATV yayın akışında bugün ne var? 13 Aralık yayın akışı

Güncelleme Tarihi:

ATV yayın akışında bugün ne var 13 Aralık yayın akışı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2017 16:26

ATV yayın akışı futbolseverler tarafından mera konusu oldu. Diziler, gündüz kuşağı programları, sinema kuşağıyla farklı yaşlara hitap eden ATV’nin yayın akışında, bugün önemli bir karşılaşma var. İşte ATV 13 Aralık yayın akışında yer alan programlar ve detayları!

Haberin Devamı

ATV yayın akışında hangi programların yer aldığını merak eden vatandaşlar, internet üzerinden araştırmalarını sürdürüyor. Peki, Ziraat Türkiye Kupası maçlarının yer aldığı ATV'de bugün başka hangi programlar var?

ATV CANLI İZLEME EKRANI

07.00 Kahvaltı Haberleri: Türkiye, güne "Kahvaltı Haberleri" ile başlıyor. Nihan Günay'ın sunduğu "Kahvaltı Haberleri", hafta içi her sabah en önemli, en ilgi çekici ve en renkli haberlerle ekrana geliyor. Kahvaltı Haberleri, hafta içi her gün 07.00'de atv'de…

10.00 Müge Anlı ile Tatlı Sert: Müge Anlı İle Tatlı Sert hafta içi her gün atv'de sizlerle buluşmaya devam ediyor! Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor...

13.00 atv Gün Ortası: Tüm merak edilenler Gün Ortası Bülteni ile atv ekranlarında… Son dakika gelişmeleri, siyaset ve ekonomi haberleri, anne - bebek ve sağlık konularında özel dosyalar, hepsi saat 13:00'te atv Gün Ortası bülteninde yer alıyor.

13.55 Kanatsız Kuşlar: Koliba Film imzalı, yönetmenliğini Kemal Uzun yaptığı, başrollerini Melis Tüzüngüç, Ümit İbrahim Kantarcılar, Ahmet Varlı ve Deniz Bolışık paylaştıkları dram yüklü dizi Kanatsız Kuşlar tekrar bölümleriyle izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor.

16.00 Esra Erol'da: Esra Erol sürprizlerle dolu yeni formatıyla ekranlarda olmaya devam ediyor.

Haberin Devamı

19.00 ATV Ana Haber: Türkiye'nin ve dünyanın sıcak gündemi Ana Haber bülteninde yer alıyor.

19:45 Kupa Günlüğü: Büyük takımların kupa mücadelesi öncesi hazırlık süreci Kupa Günlüğü’nde

20:30 Adana Demirspor - Fenerbahçe 5. Tur maç programında Adana Demirspor ve Fenerbahçe karşılaşması atv'de ekrana geliyor. Çarşamba günü 5 Ocak Fatih Terim Stadyum'unda oynanacak ve atv ekranından naklen yayınlanacak karşılaşma saat 20.30′da başlayacak.

22:35 Kim Milyoner Olmak İster? Bilgisine ve genel kültürüne güvenen yarışmacılar bir milyon liralık ödül için ter döküyor.

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!