Ateşböceği dizisi bu hafta yayınlanan son bölümüyle nefes kesti! Final fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Ateşböceği dizisi bu hafta yayınlanan son bölümüyle nefes kesti Final fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 15, 2017 22:39

Ateşböceği dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Ateşböceği, geçtiğimiz hafta final kararı alması sebebiyle izleyicilerine kötü haberi vermişti. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümüyle ise finale sadece 1 adım kaldı. Peki, Ateşböceği dizisinin son bölümünde neler yaşandı? Final bölümü fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Ateşböceği dizisi bu hafta yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine hareketli dakikalar yaşattı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Barış ve Teo'nun kaza hakkında konuşmalarını duyduktan sonra büyük bir şoka giren Gül, Teo ve Barış’ın aşklarının da bir kandırmacadan ibaret olduğunu düşündü. Son bölümün bitmesinin ardından diziseverler final fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığını merak etmeye başladılar. Peki, Ateşböceği dizisinin final fragmanı yayınlandı mı?

Ateşböceği dizisinin final bölümü fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Barış ve Teo'nun kaza hakkında konuşmalarını duyduktan sonra büyük bir şoka giren Gül, Teo ve Barış’ın aşklarının da bir kandırmacadan ibaret olduğunu düşünür. Teo’yla yüzleştikten sonra Aslı’ya gerçekleri söyleyip söylememe konusunda kararsız kalır. Çiçek’in ilk adımlarını atmasından sonra Barış, ailenin ona duyduğu minnetin altında daha da ezilir.. Ve en sonunda her şeyi göze alarak doğruları Metin’e açıklar.

Haberin Devamı

FİNAL GÜNÜ YAKLAŞIYOR

Başrollerini Seçkin Özdemir ve Nilay Deniz'in paylaştığı Ateşböceği'nin oyuncuları arasında Seda Güven, Durul Bazan, Belma Canciğer, Şebnem Dilligil, Gözde Çığacı, Çağrı Çıtanak, Berkay Tulumbacı, Alicia Kapudağ, Umur Yiğit Vanlı, Lal Tayra Bahar, Çiğdem Aygün, Aslı Samat Ve Derya Alabora yer aldığı Ateşböceği, 17. bölümü ile ekranlara veda edecek.

BAKMADAN GEÇME!