Ateşböceği 11. bölüm fragmanı: Aslı gerçeği öğrenecek mi?

Güncelleme Tarihi:

Ateşböceği 11. bölüm fragmanı: Aslı gerçeği öğrenecek mi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 08, 2017 09:50

Ateşböceği yeni bölüm fragmanı kısa sürede izleyicilerle buluştu. Aslı ve Barış'ın romantik sahneleriyle başlayan yeni fragmanın son saniyeleri kafalarda soru işareti bıraktı. Peki Ateşböceği 11. bölümünde neler yaşanacak? Aslı kendisinden sakladıklarını öğrenecek mi? İşte Ateşböceği 11. bölüm fragmanı ve son bölümü kaçıranlar için kısa bir özet!

Haberin Devamı

Ateşböceği dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşandı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Ateşböceği'nde heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Kadırga sorunu çözülene kadar aralarındaki küskünlüğe bir süre ara veren Aslı ve Barış mahalleyi kurtarmak için el ele verdi ama Veli çoktan kartlarını oyuna süremeye başlamıştı. Heyecan dolu son bölüm ardından Ateşböceği 11. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni fragmandaki sahneler 'Aslı gerçeği öğrenecek mi?' sorularına neden oldu. İşte yeni bölümden ilk görüntüler!

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Kadırga sorunu çözülene kadar aralarındaki küskünlüğe bir süre ara veren Aslı ve Barış mahalleyi kurtarmak için el ele verir ama Veli çoktan kartlarını oyuna süremeye başlamıştır. Fakat olaylar Cahide'nin de işin içine girmesiyle yön değiştirir...  Aslı acı gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalır. 

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!