Ateşböceği dizisinin oyuncuları kimlerdir? Ateşböceği dizisi bu akşam başlıyor!

Güncelleme Tarihi:

Ateşböceği dizisinin oyuncuları kimlerdir Ateşböceği dizisi bu akşam başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2017 18:06

Ateşböceği dizisi oyuncularının kimler olduğu birçok dizisever tarafından en çok merak edilen ve sorgulanan konular arasında yer aldı. Ateşböceği dizisi bu akşam ilk bölümüyle ekranlara merhaba diyecek. Yaz aylarında izleyicilere keyifli dakikalar yaşatacak olan Ateşböceği dizisinde birbirinden renkli isimler yer alıyor. Peki, Ateşböceği dizisinin oyuncuları kimlerdir? İşte, Ateşböceği dizisi hakkında detaylar.

Haberin Devamı

Yeni yaz dizileri ekranlardaki yerini almaya başladı, bunlardan biri de Ateşböceği dizisi oldu. Tanıtım fragmanlarıyla konusunda ve oyuncu kadrosunda dair ipuçları veren Ateşböceği bu akşam 1. bölümüyle görücüye çıkacak. Perşembe günleri diziseverlerle buluşacak olan Ateşböceği apayrı hayatlar yaşarken yolları kesişen Barış ve Aslı’nın aşkını anlatacak. Peki bu aşkın kahramanlarını kimler canlandıracak? İşte Ateşböceği dizisi oyuncular!

ATEŞBÖCEĞİ OYUNCULARI

Barış Buka (Seçkin Özdemir)

35 yaşında, çok başarılı ve çekici bir boşanma avukatı olan Barış, sert mizaçlı, tuttuğunu koparan ve adaletten ödün vermeyen yapısıyla ülkenin önde gelen boşanma avukatlarından biridir. Okumayı ve yazmayı seven, kendisine has zevkleri olan, klas bir erkektir. İnsanlara güven noktasında mesafeli olmasına rağmen, güvendikleri ile kopmaz bağlar kurar.

Aslı Eğilmez (Nilay Deniz)

Haberin Devamı

23 yaşında, güzel ve çalışkan bir kız olan Aslı, babasının ölümden sonra onun taksisini devralacak kadar gözü pek olmasına rağmen bir çiçek kadar da narindir. Babasının vefatı sonrası zor zamanlarda tutunacak bir başka omuz bulamamış olsa da; O, annesi Neşe, ablası Arzu, abisi Metin ve abisinin kızı Çiçek için dayanılacak omuz olmuştur. Çiçek’in kazası sonrası en büyük amacı, kazaya sebep olan kişiyi bulup cezalandırıldığını görmektir.

Hakan Şeker (Umur Yiğit Vanlı)

Barış’ın 25 yaşındaki kuzeni olan Hakan, hayatını spor salonu, dj seti ve kızlar ekseninde geçmektedir. Saf bir çocuk olmasına rağmen çok sevimli ve doğaldır. Kimseye zararı ya da faydası olmayan bir hayat sürmektedir. Kaza günü onun da hayatı değişecektir.

Handan Pars (Belma Canciğer)

Barış’ın 45 yaşlarındaki teyzesi, Hakan’ın annesi olan Handan, saf, kolay kandırılabilen, evhamı bol, hastalık hastası bir kadındır. Maddi ve manevi ne kadar iyi durumda olursa olsun olsa kendine acıyacak bir durumu illa ki bulabiliyor.

Metin Eğilmez (Durul Bazan)

Aslı ve Arzu’nun abisi olan Metin, 40 yaşlarında bahtsız bir adamdır. Abi olmasına rağmen üst üste yaşadığı kayıplar ve başarısızlıklar yüzünden kendine olan inancını yitirmiş, insiyatif alamayan bir karaktere dönüşmüştür. Ama ne olursa olsun Çiçek’in kıymetli babasıdır.

Teo (Çağrı Çıtanak)

Haberin Devamı

28 yaşında, Barış’ın sağ kolu olan Teo, ailesi tarafından küçük yaşta başıboş bırakıldığı için, yaşının da verdiği toylukla karanlık yollara sapmıştır. Küçük yaşından itibaren hırsızlık ve yankesicilik yapmaya başlamıştır ama bunu hiçbir zaman isteyerek yapmamıştır. Barış ile karşılaşması ile hayatı değişir ve ikinci hayatında zamanla Barış’ın şoförü, koruması, sırdaşı ve can dostu olmuştur.

Cahide Pars (Derya Alabora)

Barış’ın büyük teyzesi olan Cahide, 55 yaşlarında asil, hiç evlenmemiş, hayatını kardeşlerine ve başta Barış olmak üzere yeğenlerine adamış bir kadın. Barış’ın hayatında sözüne en çok önem verdiği, en çekindiği, en sevdiği ve dediğine karşı gelemediği tek kişi. Annesinin ölümünden sonra yarı anne haline gelmiş olan tek kadın. Onun için en önemli şey Barış’ın kendisi ölmeden evini barkını kurabilmesi.

ATEŞBÖCEĞİ KONUSU

Başarılı ve yalnız bir avukat olan Barış Buka (Seçkin Özdemir), hayatının en çetin davasıyla karşı karşıya kalınca yolu ele avuca sığmaz bir taksi şoförü olan Aslı Eğilmez’le( Nilay Deniz) kesişir. Hayatta keşfedilecek hiçbir şey kalmadığına inanan Barış’ın, ateşböceği misali parıldayan Aslı’yla başlayan macerası ona bilmediği bir dünyanın kapılarını aralar. İkisi için de yeni başlayan bu hikayenin başrolünde artık aşk vardır.

 

BAKMADAN GEÇME!