Aşk ve Mavi'nin yeni oyuncusu Melis Ünal kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Aşk ve Mavinin yeni oyuncusu Melis Ünal kimdir
Oluşturulma Tarihi: Haziran 04, 2018 11:46

Genç oyuncu Melis Ünal, sezon finali için gün sayan Aşk ve Mavi dizisinin kadrosuna dahil oldu. Tiyatro çalışmalarını aktif bir şekilde sürdüren Melis Ünal, Emrah Erdoğan ile Burcu Kıratlı'nın başrollerini paylaştığı, Ali ve Mavi'nin dillere destan aşkını konu alan Aşk ve Mavi'de Aydan karakterine hayat veriyor.

Haberin Devamı

Melis Ünal, 15 Ağustos 1987 tarihinde dünyaya geldi. Maltepe Üniversitesi Radyo, Sinema ve TV Bölüm’ünü birincilikle tamamladı. Eğitimine Yeditepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Radyo, Sinema ve Televizyon Yüksek Lisans programında burslu olarak devam etmektedir.

1999 – 2002 yılları arasında Eyüboğlu Koleji’nde üye oldu, 4 yıl boyunca Işıl Yücesoy eğitmenliğinde tiyatro eğitimi gördü. 2014 yılı itibariyle Müjdat Gezen Tiyatrosu’na dahil oldu. 1999 – 2002 yılları arasında Işıl Yücesoy yönetmenliğinde sahneye konan oyunlarda 4 sezon boyunca farklı karakterler canlandırıldı.

2014 – 2015 tiyatro sezonu Müjdat Gezen Tiyatrosu’nda, Yılmaz Özdil’in yazdığı “Beraber Yürüdük Biz Bu Yıllarda” adlı oyunda çeşitli karakterlere hayat verdi.

2015 – 2016 tiyatro sezonu Müjdat Gezen Tiyatrosu’nda, Uğur Dündar’ın kitabından yola çıkarak Müjdat Gezen’in oyunlaştırdığı “Yalandan Kim Ölmüş” adlı oyunda çeşitli karakterleri canlandırdı.

Haberin Devamı

27 Kasım 2015’de vizyona giren Müjdat Gezen’in yazıp yönettiği “Diktatör Adolf Hitler’in Hayatının Esrarengiz Yönleri” adlı sinema filminde reji asistanlığı görevini üstlendi, aynı filmde konservatuar tiyatro bölümü öğrencisi bir genç kızı canlandırdı.

20 Eylül 2016 tarihinde internette yayınlanan, Sinema ve Televizyon Eseri Sahipleri Meslek Birliği ( SETEM ) tarafından Yeşilay’ın iştiraki ile yürütülen, İstanbul Kalkınma Ajansı destekli ve T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü’nün desteklediği “SAĞLIKLI FİKİRLER” projesinin; Tütün Bağımlılığı kategorisinde ikinci olan Tolga Han Erder’in yazdığı “Dumanı Üstünde Acılar” isimli kamu spotunda anne rolünü üstlendi.

2016 yılında You- kendi hayatından yola çıkarak yazdığı, yönettiği ve oynadığı, usta oyuncu İsmail Düvenci’nin de yer aldığı 11 bölümlük internet dizisi “Bir Düş Masalı’nda dizinin ana karakteri Masal ‘ı canlandırdı.‘Gülçin Hatıhan Kamera Önü Atölyesi’nde eğitim gördü. 2018 yılında Emrah, Burcu Kıratlı, Cüneyt Mete ve Ayşegül Ünsal’ın başrollerini paylaştığı 2016 yapımı Aşk ve Mavi dizisinin kadrosuna dahil oldu.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!