Aşk ve Mavi yeni bölüm ne zaman, bu hafta yok mu?

Güncelleme Tarihi:

Aşk ve Mavi yeni bölüm ne zaman, bu hafta yok mu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 04, 2018 18:10

Aşk ve Mavi dizisinin günü geldi çattı, tarih araştırmaları yoğunlaştı. Yılbaşı sonrası pek çok kanal yayın akışında ve dizilerinde değişikliğe gitti, bunlardan biri de Aşk ve Mavi oldu. En son 29 Aralık'ta izleyici karşısına çıkan dizinin son bölümünde sürprizlerin ardı arkası kesilmemiş, final ardından yeni fragman araştırmaları başlamıştı. Peki Aşk ve Mavi yeni bölüm ne zaman, bu hafta yok mu?

Haberin Devamı

Aşk ve Mavi dizisinin bu haftaki yeni bölümü kanal tarafından yayın akışından çıkartıldı. Dizinin kanal tarafından yayın akışından çıkartılması diziseverler tarafından merak edilmeye başlandı. Her hafta cuma akşamı izleyicilerine nefes kesen anlar yaşatan Aşk ve Mavi dizisi yeni bölümüyle 12 Ocak Cuma akşamı ekranlarda olacak. İşte, Aşk ve Mavi yeni bölüm fragmanı.

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Mavi ve Ali, konaktan ayrılarak kendilerine yeni bir hayat kurmaya karar verirler. Mavi, Hasibe'yi de yanlarına alır. Refika bu duruma çok bozulsa da, Hasibe'nin Mavi ve Ali'nin yanında yaşamasına karşı koyamaz. Faysal, Pembe'nin de yardımıyla Göreçkiler'i bitirecek planın son aşamasına gelmiştir. Ali, başlarına geleceklerden habersiz, Faysal'a bilgi uçuran kişiyi bulmaya çalışmaktadır.

BAKMADAN GEÇME!