Aşk ve Mavi dizisinin son bölümünde gerilim arttı! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Aşk ve Mavi dizisinin son bölümünde gerilim arttı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 12, 2018 23:28

Aşk ve Mavi dizisi ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine gerilim dolu anlar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Mavi, ölümden son anda kurtuldu. Yüksel'in ona bilerek yardım elini uzatmadığını asla öğrenemedi. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başladı. Peki, Aşk ve Mavi dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Aşk ve Mavi dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine sürükleyici anlar yaşattı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Mavi'nin ölüm tehlikesi atlattığını duyan Ali, Mavi'nin daha fazla üzülmemesi için Yüksel'le olan anlaşmasını feshetti. Yüksel, deliye döndü. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başladı. Peki, Aşk ve Mavi dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Aşk ve Mavi dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Mavi, ölümden son anda kurtulmuştur. Yüksel'in ona bilerek yardım elini uzatmadığını asla öğrenemez. Fazıl, Elmas'la ilgili gerçeği öğrenmek üzeredir. Elmas'ın, Aydan'ı durdurabilmesi için çok az zamanı vardır. Mavi'nin ölüm tehlikesi atlattığını duyan Ali, Mavi'nin daha fazla üzülmemesi için Yüksel'le olan anlaşmasını fesheder. Yüksel, deliye döner ve Göreçkiler'e çok büyük bir zarar vermek ister. Cemal'le iş birliği yaparak onlara büyük bir darbe indirir. Neredeyse bütün müşterilerini kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kalan Göreçkiler zor durumdadır. Ali, başlarına gelen bu felaketi kimin planladığını düşünürken tesadüfen şahit olduğu bir şey onu şaşkına çevirir.

BAKMADAN GEÇME!