Aşk ve Mavi dizisi bu hafta yayınlanan son bölümüyle nefes kesti! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Aşk ve Mavi dizisi bu hafta yayınlanan son bölümüyle nefes kesti Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 06, 2017 23:00

Aşk ve Mavi dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Aşk ve Mavi'de heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Kaan'a çarpan kişinin İlyas olduğunu öğrenen Sevda, İlyas'ın tehditlerine boyun eğer ve ailesine boşanmaktan vazgeçtiğini söyleyerek onu tekrar konağa aldı. Son bölümün bitmesinin hemen ardından izleyiciler tarafından yeni bölüm fragmanını merak edilmeye başlandı. Peki, Aşk ve Mavi dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Aşk ve Mavi dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine oldukça hareketli dakikalar yaşattı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Hasibe, İlyas'ı konaktan yollamaya kararlıydı. Cemal'in 3 ay boyunca yanına sığındığı balıkçı ortaya çıktı. Son bölümün bitmesinin hemen ardından izleyiciler tarafından yeni bölüm fragmanını merak edilmeye başlandı. Peki, Aşk ve Mavi dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Aşk ve Mavi dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

Kaan'a çarpan kişinin İlyas olduğunu öğrenen Sevda, İlyas'ın tehditlerine boyun eğer ve ailesine boşanmaktan vazgeçtiğini söyleyerek onu tekrar konağa alır. Ancak Hasibe, İlyas'ı konaktan yollamaya kararlıdır. Cemal'in 3 ay boyunca yanına sığındığı balıkçı ortaya çıkar. Ali, Cemal'in telaşından bir şeyler gizlediğini fark eder. Balıkçıyla konuşur ve Cemal'in yalan söylediğini öğrenir. Abisiyle yüzleşen Ali'yi, o gece büyük bir felaket beklemektedir. 

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Cemal, Servet'in teklifini kabul eder ve onun yardımıyla Fatma'nın bebeğini çalar. Bebeğinin öldüğünü düşünen Fatma yıkılır. Servet'in bebekleri değiştirdiğinden şüphelenen hastane yönetimi kadını işten atar. Servet, Cemal'den iş konusunda yardım ister. Refika, Cemal'in ısrarı ile konakta işe başlayan Servet hakkında araştırma yapmaya karar verir. Hastaneye gittiğinde korkunç gerçeği öğrenir.

BAKMADAN GEÇME!