Aşk ve Mavi dizisi bu hafta yayınlanan son bölümüyle nefes kesti! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Aşk ve Mavi dizisi bu hafta yayınlanan son bölümüyle nefes kesti Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2017 23:23

Aşk ve Mavi dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşandı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Aşk ve Mavi'de heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Mavi ve Safiye, doğacak bebekleri için alışverişe çıktılar ve konağı oyuncakla doldurdular. Son bölümün bitmesinin hemen ardından yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Peki, Aşk ve Mavi dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Aşk ve Mavi dizisinin yayınlanan son bölümüyle oldukça heyecan yarattı. Cuma akşamları izleyicileriyle buluşan Aşk ve Mavi'nin son bölümünde Ali ve Cemal arasındaki gerilim damga vurdu. Abisinin işlediği cinayeti üstlenerek çocuk yaşta cezaevine giren Ali, Cemal'in işlediği suçun detaylarını araştırmak için harekete geçti. DNA raporu sonucunda Metin'in abisinin oğlu olduğunu öğrendi. Son bölümün bitmesiyle beraber yeni bölüm fragmanı araştırılmaya başlandı. Peki, Aşk ve Mavi dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Aşk ve Mavi dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

Mavi ve Safiye, doğacak bebekleri için alışverişe çıkarlar ve konağı oyuncakla doldururlar. Alınan eşyalar evde bazı kazalara sebep olur. Ali, Fatma ve Cemal arasındaki ilişkiyi sorgulamaya ve geçmişte neler olduğunu araştırmaya başlar. Cemal, Ali'nin bir şeyleri araştırdığını fark eder, onu durdurmaya çalışır. 

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

İsmet, miras davasını çekmeyeceğini söyleyince Cemal çok sinirlenir. Refika ve Safiye'nin de yardımıyla İsmet'e bir ders vermeye karar verir.Mavi, Ali'den bebek gelişimi ile ilgili kitaplar okumasını ister ama Ali, umursamaz. Mavi, Ali'yi uygulamalı olarak eğitmeye karar verir.Yıllar sonra ortaya çıkan Cemal'in arkadaşı, konakta büyük bir sırrın kapısını aralar.

 

BAKMADAN GEÇME!