Aşk ve Mavi dizisi bu hafta yayınlanan son bölümüyle nefes kesti! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Aşk ve Mavi dizisi bu hafta yayınlanan son bölümüyle nefes kesti Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 02, 2017 22:58

Aşk ve Mavi dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Aşk ve Mavi'de heyecan doruktaydı. Dizinin yayınlanan son bölümünde İsmet, miras davasını çekmeyeceğini söyleyince Cemal çok sinirlendi. Refika ve Safiye'nin de yardımıyla İsmet'e bir ders vermeye karar verdi. Son bölümün bitmesinin hemen ardından izleyiciler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Aşk ve Mavi dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Aşk ve Mavi dizisi bu hafta yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine oldukça hareketli dakikalar yaşattı. Cuma akşamlarının entrika dozu yüksek sahneleriyle dikkat çeken dizisi Aşk ve Mavi'nin son bölümünde Fazıl Bey'in öldüğünü düşüren görüntüler damga vurdu. İsmet'in miras davası konakta kriz yarattı. Mavi, Ali'den bebek gelişimi ile ilgili kitaplar okumasını istedi ama Ali, umursamadı. Son bölümün bitmesiyle birlikte de yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Peki, Aşk ve Mavi dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Aşk ve Mavi dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

İsmet, miras davasını çekmeyeceğini söyleyince Cemal çok sinirlenir. Refika ve Safiye'nin de yardımıyla İsmet'e bir ders vermeye karar verir. Mavi, Ali'den bebek gelişimi ile ilgili kitaplar okumasını ister ama Ali, umursamaz. Mavi, Ali'yi uygulamalı olarak eğitmeye karar verir. Yıllar sonra ortaya çıkan Cemal'in arkadaşı, konakta büyük bir sırrın kapısını aralar. 

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Ali, Cemal ve İsmet, Fazıl'ın konaktan uzaklaşmak için tuttuğu evi fazlaca ziyaret etmeye başlayınca, konaktaki kadınlar duruma çok kızar. Ve erkekleri konağa almamaya karar verirler. İsmet'in eski bir borcundan dolayı konağa haciz gelince Fazıl, İsmet'in mirastaki hakkını Ali ve Cemal'e devreder. Bu durum kardeşler arasında büyük bir kavgaya neden olur.

BAKMADAN GEÇME!