Aşk ve Mavi 29. bölüm fragmanında erkeklere konak yasağı

Güncelleme Tarihi:

Aşk ve Mavi 29. bölüm fragmanında erkeklere konak yasağı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2017 18:03

Aşk ve Mavi yayınlanan 29. bölüm fragmanıyla izleyicilerine oldukça heyecan dolu dakikalar yaşatmaya hazırlanıyor. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren izleyicilere şoke eden dakikalar yaşatan dizi Aşk ve Mavi yeni bölümüyle cuma akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde konaktaki kadınların sinirlenmesi, erkeklerin konağa alınmamasıyla son bulur. İşte, Aşk ve Mavi yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Ekranların herkes tarafından büyük bir ilgiyle takip edilen heyecan seviyesi yüksek dizisi Aşk ve Mavi yayınlanan yeni bölüm fragmanıyla bomba gibi geliyor. Sevilen dizi Aşk ve Mavi yeni bölümüyle cuma akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde ilginç anlar yer alacak. Peki, yeni bölüm neler yaşanacak. İşte, Aşk ve Mavi yeni bölüm fragmanı.

Ali, Cemal ve İsmet, Fazıl'ın konaktan uzaklaşmak için tuttuğu evi fazlaca ziyaret etmeye başlayınca, konaktaki kadınlar duruma çok kızar ve erkekleri konağa almamaya karar verirler. İsmet'in eski bir borcundan dolayı konağa haciz gelince Fazıl, İsmet'in mirastaki hakkını Ali ve Cemal'e devreder. Bu durum kardeşler arasında büyük bir kavgaya neden olur. 

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Fidyeciler Refika diye yanlışlıkla Hasibe'yi kaçırmıştır. Hasibe, kendisinin Refika olmadığını kanıtlamaya çalışırken Cemal de fidye parasını vermemenin yollarını aramaktadır.Mavi'nin gecenin bir vakti aşermesi Ali ve Cemal'in başını derde sokar.Fazıl, evdeki kavgadan, gürültüden sıkılmıştır.Biraz uzaklaşmak ister ama Refika durumu yanlış anlar.

BAKMADAN GEÇME!