Aşk ve Gurur 3. bölüm fragmanı yayımlandı - Zeynep'ten sürpriz karar

Güncelleme Tarihi:

Aşk ve Gurur 3. bölüm fragmanı yayımlandı - Zeynepten sürpriz karar
Oluşturulma Tarihi: Mart 13, 2017 17:19

Aşk ve Gurur dün akşam 2. bölümüyle ekranlara geldi. Romantizm yüklü sahneleri ve gizemli öyküsüyle dikkat çeken Aşk ve Gurur’un son bölüm finali hafızalardaki yerini korurken 3. bölüm fragmanı da kısa sürede yayımlandı. Peki, yeni bölümde Zeynep’în verdiği sürpriz karar ne? Kenan ve Zeynep arasında neler olacak? İşte, Aşk ve Gurur yeni bölümünden ilk görüntüler!

Haberin Devamı

Aşk ve Gurur dizisinin son bölümünün hemen ardından yayımlanan yeni fragmanda Kenan'a aşık olmaktan korkan Zeynep'in sürpriz kararı dikkat çekti. Mert Fırat, Damla Sönmez ve Tülin Sönmez gibi isimlerin başrollerini paylaştığı Aşk ve Gurur'un dün yayımlanan 2. bölümünde zor durumda kalan Ahmet, evi Kenan'a satmış, haberi alan Zeynep ve Kenan arasındaki gerilim iyice artmıştı. Finale ise Murat'ın annesinin öldürülmesi damga vurmuştu. Aşk ve Gurur 3. bölümünde Kenan'a olan duygularından korkmaya başlayan Zeynep, sürpriz bir kararla onun yüzüğünü kabul ediyor. En acılı gününde sevdiği kadının evlenme teklifini kabul etmesi Murat'ın yüzünü güldürüyor. Peki, Kenan bu duruma nasıl bir tepki verecek?

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Aşk ve Gurur'un 2. Bölümünde, zor durumda kalan Ahmet, son çare olarak ailesiyle beraber yaşadığı evi Kenan’a satar. Bu Zeynep’in artık patronu olan ve zaten anlaşamadığı Kenan’la arasının daha da fazla gerilmesine neden olur. Bu sırada Murat’ın annesi Gülnaz ile Kenan’ın halası Şevval’in yıllar öncesinden tanıştığını öğreniriz. Ortada çok büyük bir sır vardır ve artık bunun gün yüzüne çıkması an meselesidir. Şevval bütün hayatı boyunca koruduğu bu aile sırrının ortaya çıkmaması için her şeyi göze alacaktır. Zeynep'in ablası, ailenin en büyük çocuğu Türkan kendinden yaşça küçük olan futbolcu Kadir’e kaptırmıştır gönlünü fakat imkansız bir ilişki olduğunu düşündüğü için duygularını açmaz. Elif ise üniversitedeki hocasına platonik bir aşk duymaktadır. Ailenin küçük çocukları, lise öğrencisi Şükran ve Ali ise okullarına yeni gelen İpek'le arkadaş olurlar. Bu arkadaşlık iki kardeş için yeni maceraların başlangıcı olacaktır. 

İLK BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

“Aşk ve Gurur”un 1. bölümünde; Zeynep, nikah şahidi olduğu çocukluk arkadaşı Taylan’ın düğününde, genç işadamı Kenan ile tanışır. Karakterleri birbirine zıt olmasına rağmen ikili arasında büyük bir çekim başlar. Aynı düğünde Zeynep’e çocukluğundan beri aşık, en yakın arkadaşı Murat da evlenme teklif eder. Zeynep’in babası Ahmet, aileden habersiz, birikmiş son parasını bir işe yatırmıştır. Üst üste gelen aksilikler sonucu iş batar ve aile büyük bir borca girer. Tam bu sırada Zeynep de işinden ayrılır. Taylan sayesinde bulduğu yeni iş ise, Kenan’ın şirketindedir. Zeynep’in evin bodrumunda bulduğu ve kendilerinden önceki ev sahibine ait olan günlük büyük bir sırrın anahtarı olacaktır.

Haberin Devamı

DİZİNİN KONUSU

Zeynep... Eski İstanbul mahallelerinden birinde yaşayan Esen Ailesi’nin beş çocuğundan biri. Zeynep’e çocukluğundan beri aşık bir adam Murat ve İstanbul’un köklü ve zengin ailelerinden birinin genç varisi Kenan. Murat’ın evlilik teklifinden hemen sonra Kenan’la tanışan Zeynep bir yol ayrımındadır. Bir tarafta kendisini seven ama ona karşı büyük bir aşk hissetmediği Murat, diğer tarafta uzak durmak istese de çekimine karşı koyamadığı Kenan... Açık denizler ve güvenli limanlar arasında bir seçim yapmaya çalışan Zeynep, aşkı yeniden sorgulamaya başlar. Kenan ve Murat arasındaki düşmanlık giderek yükselirken arada kalan Zeynep olur. Aşk ve Gurur, Kenan ve Murat arasındaki düşmanlığın içinde kendini var etmeye çalışan Zeynep’in hikayesidir.

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!