Aşk Laftan Anlamaz 26. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Aşk Laftan Anlamaz 26. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 08, 2017 17:37

Aşk Laftan Anlamaz ekrana gelen son bölümüyle yine hem çok romantik hem çok renkli sahnelere tanık etti. Tam her şey yoluna girecekken gördüğü ve duyduğu şeyler karşısında büyük bir şok yaşayan Murat, aldığı kararla Hayat'ı bir kez daha hüsrana uğrattı. Nefes kesen final sahnesi ardından Aşk Laftan Anlamaz yeni bölüm fragmanı da gündeme geldi. Peki, Aşk Laftan Anlamaz 26. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Aşk Laftan Anlamaz dizisinin bu akşam yayınlanan son bölümünde heyecan doruktaydı. İzleyiciler tarafından oldukça beğeni toplayan ekranların hareketli dizisi Aşk Laftan Anlamaz'da bu akşam heyecan dolu dakikalar yaşandı. Son bölümde izleyicileri ekran başına kilitleyen sahneler yer aldı. Son bölümde Murat ve Hayat arasında güzel giden ilişki bir anda tersine dönüyordu. Murat hayatındaki her şeyi mahvedecek bir harekette bulunduğu esnada oldukça mucizevi bir anda yaşandı ve izleyiciler hayretler içerisinde kaldı. Son bölümün hemen ardından diziseverler Aşk Laftan Anlamaz 26. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorgusunu oldukça araştırmaya başladılar. Peki yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Aşk Laftan Anlamaz 26. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

Son bölüm finali hala akıllarda olan dizi bu hafta 25. bölümüyle izleyici karşısın çıktı. Tam her şey yoluna girecekken gördüğü ve duyduğu şeyler karşısında büyük bir şok yaşayan Murat, yeniden zor bir döneme giriyor. Hayat’ın kendisine ihanet ettiği düşüncesiyle savaşan Murat, bir kez daha hem kendisini hem de Hayat’ı kahredecek bir karar alıyor. Kalbi ve aklı arasında bir savaş veren Murat’ın kararı her şeyi daha da mahvedecek bir boyuta geçme aşamasındayken adeta bir mucize olur. 

Gördüğü fotoğraf kareleriyle sarsılan Murat ve onun kafasından geçen düşüncelere bir türlü anlam veremeyen Hayat’ın birlikteliği son yaşananların gölgesinde devam etmektedir. Üstelik Haşmet Dede’nin hiç kimseye bir şey söylemeden ortalardan kaybolması ve yerini kimsenin bilmemesi ortalığı iyice karıştırır. Aşk Laftan Anlamaz yeni bölümünde Leyla ve Derya arasındaki soğuk savaş ise her yerde kendisini hissettirmektedir. Hayat’a karşılıksız hisler besleyen Emre ise Murat’ın canını yakabilmek için yeni arayışlardadır. Murat’ı en hassas yerinden bir kez daha vurmaya karar verir. Bu kez kurduğu plan daha sinsicedir. Haşmet Dede’nin izine ilk ulaşanlar Hayat ve Murat olur, bu ani yolculukta birbirlerine adeta öfke kusan ikili adeta bir aşk savaşı yaşar. Bu savaşın vereceği zararın ürkütücü boyutlara ulaştığı esnada ise bir mucize olur.

Haberin Devamı

DİZİNİN KONUSU

Romantik komedi türündeki Aşk Laftan Anlamaz, Giresun’da doğan, İstanbul’da iki kız arkadaşıyla birlikte yaşayan ‘Hayat’ ve bir tesadüfler silsilesi sonucu yolları kesişen Murat’ın kavgayla başlayıp aşkla devam eden keyifli hikayesi anlatılıyor. Yaz sezonunda başlayan ve kısa sürede özellikle genç kitlenin kalbini kazanmayı başaran oyuncu kadrosunda; Hande Erçel, Burak Deniz, Özcan Tekdemir, Merve Çağıran, Oğuzhan Karbi, Tuğçe Karabacak, Demet Gül, Süleyman Felek, Betül Çobanoğlu, Cem Emüler, Evren Duyan, Sultan Köroğlu Kılıç, Gözde Kocaoğlu ve Nazan Diper rol alıyor. Aşk Laftan Anlamaz'ın yönetmenliğini Müge Uğurlar senaryosunu ise Nuray Uslu, Aylin Eren ve Yusuf Kürşad Gürses kaleme alıyor.

 

 

BAKMADAN GEÇME!