Aşk Laftan Anlamaz son bölümün ardından 27. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Aşk Laftan Anlamaz son bölümün ardından 27. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 15, 2017 00:19

Aşk Laftan Anlamaz 27. bölüm fragmanı şimdiden gündeme geldi. Eğlenceli dizinin dün yayınlanan son bölümünde Murat ve Hayat ilişkisinin yoluna girdiğini düşünen izleyiciler, final sahnesiyle büyük bir şaşkınlık yaşadı. Yeni gelişmeler şimdiden merak konusu oldu. Peki, Aşk Laftan Anlamaz yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Aşk Laftan Anlamaz yayınlanan son bölümüyle izleyenlere oldukça duygusal dakikalar yaşattı. Ekranların herkes tarafından ilgiyle takip edilen aşk dolu dizisi Aşk Laftan Anlamaz 26. bölümüyle bu akşam ekranlarda oldu. Dizinin ekrana gelen son bölümünde sevdiği kadını kaybetme tehlikesi yaşayan Murat, Hayat'ın iyileşmesinden sonra ona daha çok bağlandı. Ancak finalde yaşananlar herkesi şok etti! Emre'nin tehditleriyle köşeye sıkışan Hayat'ın vereceği kararı merak eden izleyiciler, Aşk Laftan Anlamaz 27. bölüm fragmanını sorguladı. Peki, yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Aşk Laftan Anlamaz yeni bölüm fragmanı yayınlanmadı ancak yayımlanır yayımlanmaz haberimizden ulaşabilirsiniz.

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

“Aşk Laftan Anlamaz 26. bölümünde, Hayat’ı kollarında baygın bir vaziyette hastaneye yetiştiren Murat, ona yaptıklarını hatırladıkça büyük bir pişmanlık duydu. Öte yandan Hayat’a takıntılı bir ilgi duyan Emre, son hamlesiyle Murat’a öldürücü bir hamle yapmaya hazırlandı ve bu hamleyi kısa sürede gerçekleştirdi. Babasının şirkete başka bir ismi ortak ettiği haberini alan Murat, bu gizemli ortağın kim olduğunu sorgularken hazırlıksız olduğu bir anda Emre’yi karşısında buldu. Yeni ortağı, Hayat ile ilişkisinin bozulmasına neden olan Emre’nin ta kendisiydi. Hayat takıntısından vazgeçmeyen Emre, Hayat'ı Murat için ne kadar önemli olduğunu bildiği Sarte ile tehdit etti. 'Sadece bir 'evet' ile Sarte'yi kurtarabilirsin' diyen Emre'nin Hayat'tan ne istediği merak konusu oldu.

Haberin Devamı

DİZİNİN KONUSU

Aşk Laftan Anlamaz'da Burak Deniz, tekstil imparatoru Sarsılmaz ailesinin veliahtı Murat Sarsılmaz;  Hande Erçel ise dizinin Hayat’ı olarak izleyicinin karşısına çıkıyor. Dizide Giresun’da doğan, İstanbul’da iki kız arkadaşıyla birlikte yaşayan ‘Hayat’ ve bir tesadüfler silsilesi sonucu yolları kesişen Murat’ın kavgayla başlayıp aşkla devam eden keyifli hikayesi anlatılıyor.

Yapımcılığını, Bi Yapım’ın üstlendiği Aşk Laftan Anlamaz'ın oyuncu kadrosunda; Hande Erçel, Burak Deniz, Özcan Tekdemir, Merve Çağıran, Oğuzhan Karbi, Tuğçe Karabacak, Demet Gül, Süleyman Felek, Betül Çobanoğlu, Cem Emüler, Evren Duyan, Sultan Köroğlu Kılıç, Gözde Kocaoğlu ve Nazan Diper rol alıyor. Aşk Laftan Anlamaz'ın yönetmenliğini Müge Uğurlar senaryosunu ise Nuray Uslu, Aylin Eren ve Yusuf Kürşad Gürses kaleme alıyor.

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!