Aşk Laftan Anlamaz 24. bölüm fragmanında hemşire ölecek mi?

Güncelleme Tarihi:

Aşk Laftan Anlamaz 24. bölüm fragmanında hemşire ölecek mi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 2016 10:05

Aşk Laftan Anlamaz'ın geride bıraktığımız cumartesi günü ekrana gelen bölümünde Murat'ın annesi hafıza kaybı numarası yapmış, durumdan şüphelenen hemşiresini merdivenlerden itmişti. Aşk Laftan Anlamaz 24. bölüm fragmanında bu soru işaretinin yanıt bulması bekleniyor. Peki, Aşk Laftan Anlamaz 24. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Aşk Laftan Anlamaz 24. yeni bölüm fragmanı için takipçilerin bekleyişi devam ediyor. Aşk Laftan Anlamaz 24. bölüm öncesi yayınlanan son sahnesinde Hayat ile Murat arasında yaşanan olayın ardından yeni bölümde neler yaşanacağını merak eden izleyiciler, Murat'ın annesi tarafından ölüme terk edilen hemşirenin akıbetini merak etti. Peki, genç hemşire ölecek mi? Aşk Laftan Anlamaz 24. yeni bölümünde bu soru işaretenin yanıt bulması bekleniyor.

Aşk Laftan Anlamaz yayınlanan son bölümüyle izleyenlere heyecan seviyesi yüksek dakikalar yaşatmıştı. Ekranların herkes tarafından ilgiyle takip edilen romantizm ve entrika dolu dizisi Aşk Laftan Anlamaz yeni bölümüyle cumartesi akşamı ekranlarda olacak. Sevilen dizinin son bölümünde Murat’ın Hayat için hazırladığı sürprizli gecenin sabahı iki aşığın ilişkilerinde yepyeni bir dönemin de başlangıcı olmuştu. Dizinin son bölümünde yaşanan heyecan dolu dakikaların ardından izleyiciler yeni bölüm fragmanı için arama yaptılar. Peki, Aşk Laftan Anlamaz 24. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Aşk Laftan Anlamaz 24. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandığı an haberimizden izleyebilirsiniz

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

"Aşk Laftan Anlamaz"ın son. bölümünde; Murat’ın Hayat için hazırladığı sürprizli gecenin sabahı iki aşığın ilişkilerinde yepyeni bir dönemin de başlangıcı olur. Hayat o güne kadar ona acı çektiren Murat’tan bu kez kendi yöntemleriyle intikam almak isterken yine aşkın ağına düşmekten kurtulamaz. Karlar bir kez daha onların aşkının üzerine yağacaktır. Haşmet ve Azime bu yuvayı kurtarmak için planlar yaparken, Murat’ın öğrendiği gerçek iki aile arasındaki ilişkilerin başka bir boyuta geçmesine sebep olur. Yeni işbirlikleri, yeni planlar, yeni kararlar arasında değişmeyen tek şey vardır. Murat ve Hayat’ın öfke, gurur ve tutku arasında gidip gelen kocaman aşkı... 

DİZİNİN GENEL KONUSU

Aşk Laftan Anlamaz'da Burak Deniz, tekstil imparatoru Sarsılmaz ailesinin veliahtı Murat Sarsılmaz; Hande Erçel ise dizinin Hayat’ı olarak izleyicinin karşısına çıkıyor. Dizide Giresun’da doğan, İstanbul’da iki kız arkadaşıyla birlikte yaşayan ‘Hayat’ ve bir tesadüfler silsilesi sonucu yolları kesişen Murat’ın kavgayla başlayıp aşkla devam eden keyifli hikayesi anlatılıyor.
Yapımcılığını, Bi Yapım’ın üstlendiği Aşk Laftan Anlamaz'ın oyuncu kadrosunda; Hande Erçel, Burak Deniz, Özcan Tekdemir, Merve Çağıran, Oğuzhan Karbi, Tuğçe Karabacak, Demet Gül, Süleyman Felek, Betül Çobanoğlu, Cem Emüler, Evren Duyan, Sultan Köroğlu Kılıç, Gözde Kocaoğlu ve Nazan Diper rol alıyor. Aşk Laftan Anlamaz'ın yönetmenliğini Müge Uğurlar senaryosunu ise Nuray Uslu, Aylin Eren ve Yusuf Kürşad Gürses kaleme alıyor.

BAKMADAN GEÇME!