Arka Sokaklar'ın 513. bölümünde heyecan yine doruktaydı! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Arka Sokakların 513. bölümünde heyecan yine doruktaydı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 11, 2019 19:00

Kanal D'nin ilgiyle takip edilen uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar bu hafta 513. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Diziseverlere gerilim ve heyecan dolu anlar yaşatan Arka Sokaklar'da bu hafta Selim, Asaf'ın eline düştü. Öte yandan, Ali ise ölüm kalım mücadelesi verdi. Son bölümün hemen ardından gelecek hafta ekranlara gelecek yeni bölüm fragmanı merak konusu oldu. Peki, Arka Sokaklar'ın yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Başrollerini Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan ve Alp Korkmaz gibi isimlerin paylaştığı Arka Sokaklar'ın 513. bölümü ekranlara geldi. Her cuma akşamı Kanal D ekranlarında yayınlanan Arka Sokaklar'ın bu haftaki bölümünde tansiyon her zaman olduğu gibi yüksekti. İşte, Arka Sokaklar'ın son bölümünde olanlara dair detaylar ve yeni bölüm fragmanına ilişkin bilgi...

Arka Sokaklar'ın gelecek hafta cuma akşamı ekranlara gelecek yeni bölüm fragmanı yayınlanmadı. İlgiyle izlenen polisiye dizi Arka Sokaklar'ın, yeni bölüm fragmanı yayınlandığı takdirde haberimizde yer vereceğiz.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

İlgiyle takip edilen Arka Sokaklar'ın 12 Nisan Cuma akşamı yayınlanan son bölümünde;

Ali, ekip tarafından bulunduğu yerden hemen hastaneye kaldırılır. Müge adliyeye nakledilirken bulunduğu aracın önü Asaf ve adamları tarafından kesilir. Araçta bulunan Selin, Bahar, resmi polisler Asaf ve adamlarıyla çatışırlar. Müge ölür. Selin, Asaf tarafından rehin alınır. Mesut, Asaf’ın aracının peşine düşer.

Şamil terör eylemi yapmak için mekan arayışına başlar. Engin peşine düşer. Şamil takip edildiğini anlayınca otobüse biner ancak Engin’de otobüsün peşinden gider ve Şamil’i durdurmak için içeri girer. Otobüste her an patlama gerçekleşebilir.

Haberin Devamı

Rıza baba, Pınar, Ayla ve tüm ekip hastanede Ali’nin başındadır. Ali’nin hayatta kalabilmesi için acilen karaciğer nakli gerçekleşmesi gerekir. Birçok doku örneği alınır. Ancak hiçbiri uyumlu çıkmaz. Pınar’ın artık dayanacak ne sabrı ne de gücü kalmıştır. Rıza Babanın son bir planı vardır. Karaciğeri uyum sağlayacak son bir kişi. Kimseye bir şey demeden hastaneden çıkıp gider. Ali yoğun bakımdan acil ameliyata alınır. Karaciğer bulunmadıkça yaşaması imkansızdır. Reşat Hoca tüm çabayı gösterir; ancak, Ali’nin kalbi artık bu duruma dayanamaz.

 

BAKMADAN GEÇME!