Arka Sokaklar yeni sezona başlıyor! İşte, ilk fragmanlar

Güncelleme Tarihi:

Arka Sokaklar yeni sezona başlıyor İşte, ilk fragmanlar
Oluşturulma Tarihi: Eylül 04, 2018 15:31

Arka Sokaklar 13. sezon 1. bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz sezon finalinde aksiyon dolu dakikaları ekranlara getiren Arka Sokaklar, yeni sezona hızlı bir giriş yapacak. Aksiyon dolu sahneleriyle izleyicileri ekran başına kilitleyen dizinin ilk bölümünde, çocuk kaçırma olayının peşine düşen Rıza Baba ve ekibi, ellerinden geleni yapmaya gayret gösterecek. İşte, Arka Sokaklar yeni sezon ilk bölümü ve detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Arka Sokaklar 13. yeni sezon ilk bölümü ile 14 Eylül Cuma akşamı Kanal D ekranlarında olacak. 13 yıldır ekranlara aksiyon dolu sahnelerle damga vuran Arka Sokaklar, 486. bölümle yeni sezona başlangıç yapacak. İlk bölümde çocuk kaçırma olayının perde arkasına inen Rıza Baba ve ekibi, suçlularla sıcak temasa girmiştir. İşte, Arka Sokaklar 13. yeni sezon fragmanı ve yeni bölüm hakkında bazı bilgiler

SEZON FİNALİNDE NELER YAŞANDI?

Kazım, Seyit’in konağındadır. Halil ise Kazım’ın varlığından rahatsızdır, ona güvenmemektedir. Kazım’dan güvenilirliğini kanıtlaması için bir mülteciyi öldürmelerini ister. Kazım bu durumdan nasıl kurtulacaktır?

Şanlı, dışardaki bir adama şifreli olarak Ebru ve Can’ın öldürülmesi emrini verir. Can ve Ebru koruma evindedir. Can’ın ufacık bir hatası sonrası adamlar koruma evinin yerini bulur. Ebru ve Can’ın hayatı tehlikededir.

Haberin Devamı

Hakan, Aylin’in Taner’le olmasından rahatsız olmuş ve inat olsun diye Arzu’yla yakınlaşmıştır. Aylin’in, Taner’e vereceği yanıt, Hakan’ın hiç beklemediği biçimdedir.

Hüsnü için ameliyat günü gelip çatar. Rıza Baba artık durumu tüm ekibe söyler. Hüsnü’nün morale ihtiyacı vardır. Hüsnü konvoy halinde evden alınıp hastaneye götürülür. Bu sırada Metin’de Asiye’yi hastaneye kaldırır, Asiye’nin doğuma girmesi gerekmektedir. Hüsnü’ye moral vermek Mesut’a düşer. Bir yanda Hüsnü’nün bir yanda da Asiye’nin ameliyatı devam etmektedir.

BAKMADAN GEÇME!