Arka Sokaklar yeni sezon ne zaman ekranlara gelecek? Aksiyon başlıyor!

Güncelleme Tarihi:

Arka Sokaklar yeni sezon ne zaman ekranlara gelecek Aksiyon başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 08, 2017 15:10

Arka Sokaklar yeni sezonda aksiyon dolu dakikaları yaşatmaya devam edecek. İstanbul genelindeki güvenliği sağlayan Rıza Baba ve ekibi, yeni sezonda bu misyonuna devam edecek. Peki, Arka Sokaklar sezon finalinde kaza geçiren Suat'ın durumu ne olacak? İşte, Arka Sokaklar yeni sezon ne zaman başlayacak sorusunun cevabı ve 12.sezondan ilk fragman

Haberin Devamı

Arka Sokaklar dizisinin yeni sezonu ne zaman başlayacak diye merak eden yüz binlerce dizisever konuyla ilgili araştırmalarına devam ediyor. Kanal D ekranlarının uzun soluklu ve büyük bir ilgiyle takip edilen dizisi Arka Sokaklar yeni sezon tanıtımıyla ekranlara geldi. Peki, Arka Sokaklar yeni sezon ne zaman başlayacak?

Arka Sokaklar dizisi hakkında net olarak bir tarih verilmedi fakat Arka Sokaklar, yeni bölümleri ile Eylül’de Kanal D’de ekranında olacak.

MERVE OFLAZ ARKA SOKAKLAR'DA

Kanal D’nin, yapımı Erler Film’in, yapımcılığını Türker İnanoğlu’nun üstlendiği, yönetmenliğini Orhan Oğuz’un yaptığı, senaryosunu Ahmet Yurdakul, Ozan Yurdakul, Sinan Yurdakul’un yazdığı, beğeni ile izlenen efsane dizisi “Arka Sokaklar” ın oyuncu kadrosuna yeni sezonda Merve Oflaz katılıyor.

Haberin Devamı

Arka Sokaklar yeni sezon ne zaman ekranlara gelecek Aksiyon başlıyor

BAKMADAN GEÇME!