Arka Sokaklar dizisi bu hafta yayınlanan son bölümüyle nefes kesti! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Arka Sokaklar dizisi bu hafta yayınlanan son bölümüyle nefes kesti Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2018 23:05

Arka Sokaklar dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Arka Sokaklar'da heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde ekip ve Ali, Pınar'ı ve çocuğunu kurtarmak için seferber oldu. Son bölümün bitmesinin ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Arka Sokaklar dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Arka Sokaklar dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine heyecan seviyesi yüksek dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Ali, eski defterlerin yeniden açılmasını sağladı ve eski dostuyla amansız bir mücadele içine girdi. Son bölümün bitmesinin ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Arka Sokaklar dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Arka Sokaklar dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

Ekip ve Ali, Pınar'ı ve çocuğunu kurtarmak için seferber oluyor. Ali, eski defterlerin yeniden açılmasını sağlar ve eski dostuyla amansız bir mücadele içine girer. Kiraz'ı isteyen Veli, gözünü karartmıştır ve Ali'nin hayatını zindana çevirmek üzeredir. Ekip, Ali ile birlikte hareket ederken, Pınar ve çocuğunu büyük bir tehlike beklemektedir. Hakan ile Aylin arasında ise yeni bir hesaplaşma yaşanıyor. Hakan, gece kontrolünde çevirdiği aracın içindeki kadının da kimliğini sorunca, büyük bir şaşkınlık yaşıyor. Zira arabadaki kadın, Hakan'ın eski eşi Aylin'dir.

Haberin Devamı

Arka Sokaklar son bölümde neler yaşandı?

Metin, Savcı Arzu'nun girişimleri sonucunda tutuklanarak cezaevine giriyor. Metin, Barbaros'un vurulma olayından dolayı sorgulanmak için merkeze götürülüyor. Hüsnü, oğlunun düştüğü bu durumdan dolayı ikinci şoku yaşıyor. İlkinde Tekin, şimdi Metin. Oğlunun suçsuz olduğuna ne kadar emin olsa da, Savcı Arzu tam aksini düşünmektedir. Savcı Arzu, Metin'in tutuklanıp cezaevine girmesine önayak oluyor. Metin, yoğun bakımda olan Barbaros'un uyanması cezaevinde beklemek zorunda kalıyor.

Hande ve Volkan, bir olayı incelemek için gittikleri yerde kimyasal maddeye maruz kalıyorlar. Ziya isimli kişiyi hedefleyen saldırı iki komiseri de içine çekiyor. Ziya, arabasına sıkılan bu madde yüzünden baygınlık geçiriyor ve hastaneye kaldırılıyor. Hande ve Volkan da, hastanede bu maddenin zararlı mı, zararsız mı olduğunu bekliyorlar. Hayatları tehlikededir. Ne kadar bir hasar yaratacağı ekibimizi de merak içinde bırakıyor.

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!