Arka Sokaklar dizisinin son bölümünde aksiyon oldukça arttı! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Arka Sokaklar dizisinin son bölümünde aksiyon oldukça arttı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 28, 2018 22:58

Arka Sokaklar dizisi ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine aksiyon dolu anlar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Selin tayin konusu ile ilgili arada kaldı. Mesut ise, bu konu ile ilgili Selin’e tavır aldı. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Arka Sokaklar dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Arka Sokaklar dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine şoke eden dakikalar yaşattı. Dizinin yayınlanan son bölümünde tayin konusu hakkında Mesut’un bilmedikleri vardı. Mesut gerçekleri öğrenince ortalık bir anda karıştı. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Arka Sokaklar dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Arka Sokaklar dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Selin tayin konusu ile ilgili arada kalmıştır. Mesut ise, bu konu ile ilgili Selin’e tavır almıştır. Fakat, tayin konusu hakkında Mesut’un bilmedikleri vardır. Mesut gerçekleri öğrenince ortalık bir anda karışır.

Haberin Devamı

Lütfiye, oğlu Oğuz’la yaşamaktadır. Oğuz, uyuşturucu bağımlısıdır. Aldığı maddenin etkisiyle annesine şiddet uygulamaktadır. Ekip şikayet üzerine eve gelir. Durumu öğrenince Oğuz’un peşine düşer. Oğuz bağımlıların yanında ölmek üzereyken bulunur. Hastaneye kaldırılır ve sonrasında taburcu edilir. Rıza Baba annesine Oğuz’u tedavi ettirmesini söyler. Ama Lütfiye, Arda’nın başını belaya sokacak bambaşka bir işe kalkışır.

BAKMADAN GEÇME!