Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanında merakta bırakan sahne

Güncelleme Tarihi:

Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanında merakta bırakan sahne
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2017 12:50

Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanında Hakan'ın annesinin hayati tehlikesi sürüyor! Hakan ve Aylin'in düğününden sonra gelin arabasına ateş açan silaha ulaşılıyor. Peki Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanında başka neler yaşanıyor?

Haberin Devamı

Hakan ve Aylin'in en mutlu gününe karanlık bir bulut gibi çöken saldırının gündemi devam eder. Hakan'ın annesi ameliyata alınır. Bu duruma sebep olan silaha ulaşılır ve hain saldırının ipucu, ekibi bir yere yönlendirir. Hakan, annesini bu duruma düşüren saldırganı yakalabilecek mi?

Arka Sokaklar merakla beklenen yeni bölümüyle 12 Mayıs Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

Arka Sokaklar'ın 440. son bölümünde; Aylin ve Hakan, düğünleri sonrasında büyük tehlike yaşıyorlar

Aylin ve Hakan uzun süredir, hayatlarını birleştirecekleri imzayı atmayı bekliyorlardı. O gün gelip çatmışdır artık. Sonunda nikah masasına otururlar. Ekip de, onlar da çok mutludur. Rıza Baba'nın da şahitler arasında olduğu nikahta imzayı atarlar. Artık karı ve kocadır onlar. Ekip ve aileleri, onları güle oynaya balayına gönderir. Kornalar eşliğinde nikah salonundan ayrılan gelin arabasının önü çocuklar tarafından kesilir. Bu sırada onlara doğrulmuş silah vardır!

Haberin Devamı

Haktan, yasadışı silah satışı yapan birisidir. Yaşları küçük olan Orkun ve Fırat bu silah çetesinden silah almak isterler. Çetenin elebaşısı onlara silah satmazken, adamları fazladan para kazanma düşüncesi ile gençlere istediklerini verir. İçi dolu olan silah Fırat'ın elindeyken bir anda patlar ve Orkun ölür! Orkun'un ailesi olayı büyütür ve Fırat'ın ailesini linç etmek için mahallede sorun yaratırlar. Ekibimiz olaya dahil olur!

BAKMADAN GEÇME!