Arka Sokaklar son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Güncelleme Tarihi:

Arka Sokaklar son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 02, 2018 11:10

Arka Sokaklar dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Arka Sokaklar'da heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Aylin, Sinem'in peşine düştükten sonra saklandığı yere dair bir iz buldu. Sinem'in annesi için sipariş ettiği ilaçların olduğu eczaneye giden Aylin, Sinem'in adresine ulaştı. Son bölümün bitmesinin ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Arka Sokaklar dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

İstihbarat ve emniyetin işbirliği yaptığı bir dosya yüzünden Selin gizli görevle Suriye'ye gider. Amacı teröristerin elindeki çocuğu kurtarmaktır. Selin görevi kabul eder ve Suriye'ye geçer. Kılık değiştirip çocuğa ulaşır. Teröristle karşı karşıya kalır. Terörist çocuğu kalkan olarak kullanır. Selin onu vurmakta kararsız kalır.

Sevdiği kadının Suriye'ye görevle gittiğini öğrenen Mesut, Selin'in hayatı için endişe duyar. Kendisi uzun yıllar o topraklarda görev yaptığından Selin'in nelerle karşılaşabileceğini biliyordur. Mesut, Selin'in arkasından Suriye'ye gider. Teröristlerin yerini bulur; fakat, kendi hayatı tehlikeye girer.

Ali ve Bahar eli silahlı bir adamın peşine düşer. Uzun bir kovalamacadan sonra Ali, adamı durdurmak için ateş eder. Adam vurulur. Kimliğine baktıklarında adamın polis olduğunu öğrenirler.

Haberin Devamı

Selin, çocuğu teröristlerin elinden kurtarabilecek mi? Selin'in arkasından Suriye'ye giden Mesut patlayan bombadan kurtulabilecek mi? Ali'nin vurduğu polis ölecek mi? Ali'nin başı bu yüzden belaya mı girecek?

Arka Sokaklar 468. Bölüm Fragmanı yayında! Gizli görevle Suriye'ye giden Selin, teröristle karşı karşıya kalıyor. Arka Sokaklar 468. Bölüm 9 Şubat Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

Aylin vurulmuştur. Olay yerine Sinem gelir. Aylin’in vurulduğunu görür; ancak, kılı kıpırdamaz. Aylin bir şekilde hastaneye ulaştırılır. Hayati tehlikesi vardır. Ameliyatına Reşat Hoca girer. Mesut, Aylin’in vurulmasından Hakan’ı sorumlu tutar ve onu yaka paça hastaneden dışarı atar. Hakan ise, Sinem’in peşine düşer ve bir şekilde Vitali’nin izini bulur, kıyasıya mücadele başlar. Mesut, Selin’i görmek için hapishaneye gider; ancak, Selin’e hiçbir şekilde ulaşamaz ve çılgına döner.

 

BAKMADAN GEÇME!