Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanında ekip seferber oluyor

Güncelleme Tarihi:

Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanında ekip seferber oluyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2017 18:13

Arka Sokaklar yayınlanan 443. bölüm fragmanıyla izleyicilerine yine aksiyon dolu dakikalar yaşatacak. Kanal D ekranlarının uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar yeni bölümüyle cuma akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde ekip, Hande ve Volkan'ı kurtarmak için seferber oluyor. İşte, Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Kanal D ekranlarının soluksuz olarak takip edilen heyecanlı dizisi Arka Sokaklar yayınlanan yeni bölüm fragmanıyla bomba gibi geliyor. Sevilen dizi Arka Sokaklar yeni bölümüyle cuma akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde nereden geldiği bilinmeyen bir araba Gürcan’ları çatışmadan kurtarır ve bir bağ evine getirir. İşte, Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Nereden geldiği bilinmeyen bir araba Gürcan’ları çatışmadan kurtarır ve bir bağ evine getirir. Gürcan, Mesut ve Behruz, karşılarında Harun’u görür. Gürcan, ürettikleri malları polise kaptırınca, arkadaşı Necati’nin evinde sakladıklarını yurt dışına satmaya kalkar. Bunun için eski sevgilisi Yeliz’i kurye olarak kullanmaya karar verir. Nişanlısı Cemre, bunu öğrenince kıskançlık krizine girer. Cemre, Yeliz’in evine hesap sormaya geldiğinde, polis baskın düzenler ve ikisini de götürür. Cemre’yi sorgusunun ardından serbest bırakırlar.

Haberin Devamı

Gürcan, nişanlısı Cemre ile beraber Necati’nin barına eğlenmeye gelir. Hande ve Volkan’da barın önünde gözlem yapmaktadır. Cemre, onların emniyette gördüğünü hatırlar ve Gürcan’a söyler. Gürcan, Volkan ve Hande’yi kaçırtır. Uyuşturucuları yurt dışına çıkarmak için bu sefer Hande’yi kurye olarak kullanacaktır. Rıza Baba ve ekibi, Hande ve Volkan’ı kurtarmak için, harekete geçer. Rıza Baba, adamların arkasındaki büyük patronun İlhan Kansu olduğunu öğrenir. İşlediği bütün suçları ortaya çıkarmak için hazırlıklara başlar.

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Ekip, sorguya aldıkları Naci’den, Gürcan’ın elebaşları olduğunu öğrenir. Mesut, gizli bir göreve hazırlanır. Gürcan’ın şoförü olarak işe başlar. Üretim yaptıkları atölyeye giderler. Gürcan’a bu kadar yakınken, onu ömür boyu hapse attıracak kanıtlar elinin altındadır artık. Gürcan, Behruz’dan uyuşturucu üretimi için, hammadde teminatı yapacaktır. Takas gerçekleşeceği zaman, ekibmiz suçüstü yapmak için baskına hazırlanır. Mesut, vericiyi üzerine yerleştirir ve Rıza Baba’ya sinyal gönderir. Ekip, operasyona gitmek için hazırdır. Gürcan son anda, nişanlısı Cemre’nin havaalanına gittiğini öğrenir ve operasyonun yapılacağı yere gitmekten vazgeçer. Mesut, üzerindeki sinyal vericiyle Gürcan’ı geri getirmek için peşinden gider.

Haberin Devamı

TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

BAKMADAN GEÇME!