Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanında ekip Ali'nin peşinde

Güncelleme Tarihi:

Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanında ekip Alinin peşinde
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2017 14:27

Arka Sokaklar 460. bölüm fragmanı ekranlara geldi. Ekip, kendinden geçen Ali'nin peşine düşüyor! Ali, yeniden ekibin arasına dönebilecek mi? Pınar, ortalıktan kaybolan Ali'nin bulunması için Rıza Baba'ya sitem eder. Ekip, arkadaşları Ali için aramaya başlamıştır. Hüsnü, Ali'yi gördüğünü söyleyerek ekibi yönlendirir. Ali, yeniden ekibin arasına dönebilecek mi? İşte Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanında meydana gelecek olaylar

Haberin Devamı

Tekin , babası Hüsnü ile yaşadığı son olaydan sonra evi terk eder. Hakan, istemeyerek kendini kirli bir oyun içerisinde bulur. Aylin ile Hakan arasındaki gerilim gün geçtikçe büyümeye devam etmektedir.

Arka Sokaklar son bölümde; Ekiptekiler haberi alınca hemen hareketlenir. Hakan’ın durumunun nasıl olduğu merak konusudur. Ali, Muhsin’in yanında gizli göreve gider. Amaç Bora’ya ulaşmak ve Yalçın’ı hapisten kurtarmaktır. Bora, Muhsin’i arar ve yeri kısa sürede tespit edilir. Nazike, Hüsnü’den, Gonca’yı yemeğe çağırmasını ister. Hüsnü kabul eder; ancak Tekin, annesinin yerini alma ihtimali olan birinin eve gelmesinden dolayı çok rahatsızdır. Tekin yemeğe geç katılır. Hüsnü teke tek konuşmak için Tekin’i dışarı çıkartır. Babasına karşı da çizgiyi aşınca Hüsnü kendine hakim olamaz ve Tekin’e tokat atar. Oktay’ın eşi Şenay, emniyete gelir. Kocasının Sinem’i dövmüş olabileceğine ihtimal vermez. Bugüne kadar kendisine sesini bile yükseltmemiştir. Sinem de emniyete ifade vermeye gelir. Aylin onu görünce sinirlerine hakim olamaz ve Sinem’e saldırır. Sinem, Hakan’a istediklerini yaptırabilmek için ortağı Cüneyt’le beraber büyük bir tuzak hazırlar.

Haberin Devamı

 

BAKMADAN GEÇME!