Arka Sokaklar son bölümde Pınar öldü mü? Yeni fragman yayınlandı

Güncelleme Tarihi:

Arka Sokaklar son bölümde Pınar öldü mü Yeni fragman yayınlandı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 12, 2017 11:47

Arka Sokaklar'ın ekrana gelen son bölümünde Pınar'ın yaşam mücadelesi damga vurdu. Geçtiğimiz hafta ekrana gelen bölümde vurulan Pınar'ın bebeğinin ölmesi üzerine Ali ve ekip büyük bir acı yaşarken; kızının intikamını almak isteyen Rıza Komiser, Sezgin'den intikamını alabilmek adına hapisten kaçtı. Son bölümün hemen ardından Arka Sokaklar yeni fragmanı yayınlandı. İşte, Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı ve son bölümden detaylar!

Haberin Devamı

Arka Sokaklar, bu haftayı hüzünlü sahneleriyle tamamladı. Dizinin geçtiğimiz haftaki bölümünde Sezgin'in Rıza Baba ile olan intikamı, Pınar ve bebeğine kadar ulaşmış, final sahnesi ekran başındakileri merakta bırakmıştı. Bu hafta ise  'Pınar öldü mü?' sorusunun yanıt bulduğu bölümde duygusal anlar ön plana çıktı. Son bölümün hemen ardından Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı da ekranlardaki yerini aldı. Peki, yeni bölümde neler yaşanacak? İşte, Arka Sokaklar 429. bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlar!

Arka Sokaklar 428. bölüm’de; Sezgin’in hain saldırısı sonucu ağır bir şekilde yaralanan Pınar, hastaneye kaldırıldı. Sağlık durumunun kritik olduğunu öğrenilen Pınar, acilen ameliyata girdi. Pınar ve bebeği bu zorlu savaştan sağa salim çıkmayı başardılar mı?

Haberin Devamı

Ameliyata giren Pınar, ölümle yaşam arasındaki ince çizgide gidip geliyordu Saldırı haberini aileye vermek ise ekibe düştü. Pınar’ın başına gelen bu üzücü haberi alan Ali ve Ayla hastaneye gelir. Doktorun açıklamasıyla, Pınar’ın durumunun ağır olduğunu öğrenen aile üyeleri derinden sarsıldı. Deliye dönen Ali, ortalığı birbirine kattı. Ameliyattan sonra uyutulan Pınar’ın hayati tehlikeyi atlatıp atlatamayacağını ise zaman gösterdi.

Haberin Devamı

Son bölümde; Kızı Pınar’ın saldırıya uğradığı haberini hapishanede alan Rıza Baba, sinir krizi geçirdi

Pınar’ın, Sezgin tarafından saldırıya uğradığını öğrenen Rıza Baba, bu üzücü haber sonrasında rahatsızlandı. Dört duvar arasında sıkışıp kalan Rıza Baba, böyle bir durumda ailesinin yanında olmak ve kızı Pınar’ın intikamını almak istedi. Rıza Baba’nın haberi olmasa da Oktay sayesinde hapishaneden kaçmayı başardı. Kimseye yakalanmaması gereken Rıza Baba, ekibinde yardımıyla gizli bir yerde saklandı.

Kızının intikamını almak için ilk iş Sezgin’e ulaşmaktır. Bunun için Kenan’ın kızını kaçıran Rıza Baba, Kenan’dan kızı karşılığından Sezgin’i istedi. Başta bunu kabul etmek istemeyen Kenan Sezgin’in de isteği sonucu Rıza Baba’nın teklifini kabul etti. Buluşma yerine önceden giden Kenan’ın adamları, olası bir saldırı sonucu Sezgin’in ulaşması için işaretli yere silah bıraktı. Buluşma zamanı geldiğinde Rıza Baba başta olmak üzere, bütün ekip yerlerini almış Sezgin’in gelmesini bekledi. Keskin nişancı olan Ali’de, Sezgin’i göreceği yere konumlandı. Değiş tokuş sırasında Sezgin’n silaha sarılması sonucu Ali, tek bir kurşunla Sezgin’i öldürdü.

BAKMADAN GEÇME!