Arka Sokaklar dizisi bu akşam var mı? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Güncelleme Tarihi:

Arka Sokaklar dizisi bu akşam var mı Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 2019 18:20

Arka Sokaklar dizisi bu akşam var mı sorusu yayınlanan yeni bölüm fragmanının ardından vatandaşların sorguladığı konular arasında yer almaya başladı. Arka Sokaklar yayınlanan 502. bölüm fragmanıyla izleyicilerine heyecan dolu dakikalar yaşatacağının sinyallerini verdi. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde geçmişin sıkıntıları Mesut'un peşini bırakmıyor. Özel Harekatçı olduğu zamanlarda örgüte ağır darbeler vuran Mesut bu sefer yakalanmaktan kendini alamıyor. İşte, Arka Sokaklar dizisinin yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Arka Sokaklar dizisinin 502. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde Mesut, örgüt tarafından kaçırılıyor. İşte, Arka Sokaklar dizisinin yeni bölüm fragmanı.

Arka Sokaklar yeni bölümleriyle 25 Ocak Cuma akşamı Kanal D ekranlarında olacak!

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Nizam, Hakan’ın kurtulması için para istemektedir. Ekip parayı götürmeye karar verir. Aylin parayı kendisi götürmek ister. Ekiptekiler mecburen razı gelir. Aylin tarif edilen şekilde tekneye biner. Ekiptekiler de müşteri gibi gözlem halindedir. Aylin haber getiren çaycı kılığındaki adamla birlikte denize atlar. Artık Aylin’e ulaşmak daha da zorlaşacaktır.

Hüsnü ve Meryem iyice yakınlaşmıştır. Birlikte keyifli bir gün geçirirler. Hüsnü yeni yıl için Meryem’i evine çağırır. Evdekilerin bu davete tepkisi ne oldu? Bankaya Taylan isimli biri müşteri gibi girmiştir ve herkesin eve gitmesini bekledikten sonra kasalara ulaşır. Güvenlik bankayı açtığı zaman Taylan’la karşılaşır. Taylan güvenliği öldürür. Kendi de yaralanmıştır. Olay yerine Ekrem Karaca da gelir. Mesut’un eski istihbarattan tanıdığı biridir. Mesut’la birbirlerinden hoşlanmazlar. Kasada çalınan evrakta eski istihbaratçılar ve ailelerinin isimleri yazmaktadır. Mesut’un ve yakınlarının başı büyük derttedir.

BAKMADAN GEÇME!