Arka Sokaklar yayınlanan son bölümüyle nefes kesti! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Arka Sokaklar yayınlanan son bölümüyle nefes kesti Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 29, 2018 18:09

Kanal D ekranlarının uzun soluklu fenomen dizisi arka sokaklar bu akşam 497. bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Dizinin yayınlanan son bölümünde, Rıza Baba, torunu Zeyno için büyük çaba sarf etti. Son bölümün bitmesinin hemen ardından, gelecek hafta yayınlanacak yeni bölüm fragmanı merak konusu oldu. Peki, Arka Sokaklar dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölümde neler oldu?

Haberin Devamı

Efsane dizi Arka Sokaklar bu akşam ekranlara gelen bölümüyle yine izleyicilerine heyecan ve gerilim dolu dakikalar yaşattı. Her bölümü ile izleyicileri ekrana bağlamayı başaran Arka Sokaklar'ın bu haftaki bölümünde Rıza Baba'nın torununun kaçırılması konu yapıldı. İşte, Arka Sokaklar'ı son bölümünde yaşananlar ve yeni bölüm fragmanına dair bilgi...

Arka Sokaklar dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Zeyno'nun kaçırılması herkesi perişan eder. Kaçıranların tehdit olarak kullandığı Zeyno büyük bir tehlikededir. Babası Ali, kızını kurtarabilmek için büyük fedakarlık yapmaya hazır olsa da bu o kadar kolay olmayacaktır. Çaresiz bekleyiş sürerken Rıza Baba, bu olayın suçlularının peşine düşer. Rıza Baba, olayın suçlularını ortadan kaldıracak mı?

Haberin Devamı

 

BAKMADAN GEÇME!