Arka Sokaklar 481. yeni bölüm fragmanında Rıza Baba'ya zorla getirme kararı

Güncelleme Tarihi:

Arka Sokaklar 481. yeni bölüm fragmanında Rıza Babaya zorla getirme kararı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2018 16:52

Arka Sokaklar son bölümü ile yine izleyicileri ekrana kilitledi. Başlarında bir süredir türlü sıkıntılar eksik olmayan Rıza Baba ve ekibi, son bölümün ardından 481. yeni bölüm fragmanıyla aksiyonun devam edeceği sinyalini verdi. Hüsnü'nün hastalığının nüksetmesi, ailede korkuya neden olurken, Mesut ise evine düzenlenen saldırının şokunu yaşamaktadır. İşte, Arka Sokaklar 481. yeni bölüm fragmanı ve son bölüm hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Kanal D ekranlarının uzun soluklu dizisi arka sokaklar bu akşam 480. bölümüyle seyirci karşısına çıktı. İlgiyle takip edilen dizinin bu haftaki bölümünde,  Hüsnü son zamanlardaki sağlık problemleri üzerine, Reşat Hoca’nın kapısını çalar. Hüsnü’nün anlattığı belirtilerden Reşat şüphelenir. Son bölümün bitmesinin ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Arka Sokaklar dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

ARKA SOKAKLAR YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Asım, Selin'in bebeği velayetine almasından sonra olayı kan davasına döndürüyor. Selin, Asım ile çıkabilecek sorundan endişe duymasına rağmen Mesut, bu tehlikeyi görmezden geliyor. Asım emrindeki adamları silahlandırıp soluğu Mesut'un evinde alıyor. Evde sadece Tunç vardır. Asım ve adamları Mesut'un evini kurşunlamaya başladığında Tunç kendisini kurtarabilmek için çabalıyor. Tunç, durumu haber verdiği babası Mesut olay yerine varana kadar sağ kalmayı başarabilecek mi?

Haberin Devamı

Mesut oğlunu kurtarabilecek mi? Hüsnü'nün hastalığı ağarlaşmaya başlar. Ailesinden gizlediği bu hastalık oğlu Haydarberk'in önünde nükseder. Fenalaşan Hüsnü oğlunun gözleri önünde yere kapaklanır. Haydarberk babasının bu halini şaşkınlık ve korku içinde izler.

Hakan, Aylin ile yaşadıklarından sonra Savcı Arzu ile yakınlaşmaya başlar. Son baro yemeğinden sonra giderek birbirlerine yakınlaşırlar. Deniz kenarında buluşan ikili öpüşerek de bu yakınlaşmanın adını koyarlar.

480. BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Arka Sokaklar dizisinin yayınlanan son bölümünde şoke eden dakikalar yaşanmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Umut Bebek davası göründüğü kadar kolay kapanmayacaktır. Asım, hapishanede de olsa Selin ve Mesut’tan intikam alıp, oğlunu ellerinden almanın peşine düşer. Arif’e istihbarattan Mesut’un peşinde adamların olduğuna dair bilgi gelir.

Musa, sorgusunda kunduracı Nevzat’ın adresini verir. Rıza Baba bu işi tek başına çözmek ister. Tekinsiz bir mahallede yaşayan Nevzat’ın yanına, ziyarete gider. Nevzat eski kabadayılardandır. Rıza ile de eski tanışıklıkları vardır. Öte yandan, Hüsnü son zamanlardaki sağlık problemleri üzerine, Reşat Hoca’nın kapısını çalar. Hüsnü’nün anlattığı belirtilerden Reşat şüphelenir ve tahlillerin yapılması için hastaneye giderler.

Haberin Devamı

480.BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

BAKMADAN GEÇME!