Arka Sokaklar 450. bölüm fragmanında Bedran kaçıyor Mesut kovalıyor!

Güncelleme Tarihi:

Arka Sokaklar 450. bölüm fragmanında Bedran kaçıyor Mesut kovalıyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2017 14:07

Arka Sokaklar 450. yeni bölüm fragmanında Mesut'un kovalamacası devam ediyor. Her bölümünde ayrı bir aksiyon unsuru bulunan Arka Sokaklar, 450. yeni bölüm fragmanında heyecanı doruklara çıkarmaya hazırlanıyor. Mesut'un peşini bırakmayı düşünmediği Devran, Arka Sokaklar 450. yeni bölüm fragmanında kaçışını sürdürüyor. İşte, yeni bölümde yaşanacak olaylar ve detayları

Haberin Devamı

Arka Sokaklar 450. bölüm fragmanı ekranlara geldi.. Dizinin yeni bölüm fragmanında Bedran ve Mesut yeniden karşı karşıya geliyor. Ekip, Bedran'ı yakalayabilecek mi? Bedran'ın ölmediğini öğrenen ekip, onun bir sonraki hamlesini önceden tahmin eder. Gideceği düğüne hazırlıklı giderek Bedran'ı yakalamak ister. Düğünde kötü amacını harekete geçirmeden önce ise Mesut onun karşısına çıkar ve silahlı bir çatışma başlar. Ekip, Bedran'ı yakalayabilecek mi? İşte Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanında meydana gelen olaylar

Mesut, Rıza Baba’dan kafa izni almış ve Şile’de Hikmet Kaptan’ın yanında kalmaya başlamıştır. Selin ara ara onu ziyaret eder ve aralarında yakınlaşma olur. Selin işi bırakmayı düşündüğü için Mesut’a kızgındır. Urfa’dan arkadaşı olan Veysel’de Mesut’u ziyarete gelir. Mesut, Bedran’ın ölmediğini Veysel’den öğrenir. Mesut yarım kalan işini tamamlamak için görevine geri döner. Eğer Bedran hayattaysa, kardeşi Mirza’nın düğününe gelecektir. Düğün günü Bedran’ı kıskıvrak yakalamak için hazırlıklar yapılır.

Haberin Devamı

Çoban ailesi, Suat’ın mezarını ziyaret etmeye karar verir. Haydarberk’in psikolojisi bozulmasın diye, onu komşuya emanet ederler. Haydarberk, gizlice evden kaçar ve mezarlığa giden otobüslere biner. Komşu kadın çocuğun gittiğini fark edince Nazike’ye haber verir. Bütün ev halkı Haydarberk’i aramaya başlar.

70 yaşındaki Rasim amca, lösemi hastası torununun ameliyat parası için taksicilik yapmaktadır. Biriktirdiği 8.000 TL’yi, iki maskeli adam gasp eder. Durağın sahibi Numan, Rasim amcaya kötü davranmaktadır. Ekibimiz küçük çocuğun ameliyat olması için hırsızların peşine düşer. Gözler ilk olarak Numan’a çevrilir.

Arka Sokaklar, heyecanla beklenen yeni bölümüyle Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

Arka Sokaklar son bölümde neler yaşandı?

Arka Sokaklar'ın 449. yeni bölümünde; Komiser Yardımcısı Bahar (Merve Oflaz) Rıza Baba'nın ekibine katılıyor. İzmir Emniyeti Kaçakçılık biriminde komiser yardımcılığı yapan Bahar, Suriyelileri yurtdışına kaçırma bahanesiyle paralarını gasp eden bir çetenin izini sürerken yolu İstanbul'a düşer. Çetenin elebaşısı Asaf'a ulaşabilmek için, İzmir'den beri takip ettiği Kudret'i, Arda ve Volkan ile birlikte yakalar. Olay yerine gelen Rıza Baba ve ekibi, Arda ve Volkan'ı elleri kelepçeli olarak bulur. Olay açıklığa kavuştuktan sonra, Asaf'a ortak operasyon düzenlerler. Operasyon sırasında Bahar'ın performansını gören Rıza Baba, kendi ekibinde yer almasını ister. Bahar, Rıza Baba ve ekibinin başarılarla dolu geçmişini bildiğinden hiç düşünmez, kabul eder!

Haberin Devamı

Mesut, Necmi öğretmeni kaçıran Bedran'ın peşinde dağlarda operasyon düzenler. Mağarada sıkıştırdıkları Bedran ve adamları, Mesut'un tüm uyarılarına rağmen teslim olmazlar. Mesut, Necmi öğretmeni bırakmaları halinde oradan uzaklaşacaklarını söyler. Bedran ise, Mesut'un tahmin edemeyeceği bir kötülük yapar.

BAKMADAN GEÇME!